Vuodet 19xx- 2017

Minut on tunnettu syntymästäni asti nimellä Janne (Erik Kristian Karvo). Reilut 40 vuotta elämästäni on kulunut suuren sieluntuskan parissa, ja kulunut vajaa vuosikymmen on ollut kiivaan henkisen totuuden etsimisen aikaa. Olen harjoittanut vuodesta 2012-14 lähtien erinäisiä juttuja: meditaatio, energiahoidot, henkimaailmalta vastaanottamieni viestien kanavoinnit yms. ovat kuuluneet kiinteästi elämääni, samoin kuin henkisen ja hengellisen kirjallisuuden kahlaaminen läsnäolon voimasta buddhalaisuuteen, hindulaisuudesta kristinuskoon, ja kaikkea mahdollista uskontojen välissä. Puhdistautumistyö on ollut välillä erittäin kiivasta, kunnes vuosi 2017 oli kaiken tekemisen lopettamisen aikaa: minun piti vain olla, istua ja palaa. Mitä tapahtui vuonna 2018, siitä myöhemmin.

Oma erittäin voimakas ensikokemukseni energiahoidoista tapahtui vuonna 2014. Olin hakeutunut hoitoon ystäväni kehotuksesta. Huolimatta skeptisyydestään ystäväni totesi hoitonsa jälkeen, että "jotain hurjaa siinä kyllä tapahtui!". Oma kokemukseni energiahoidosta ei sitten jättänyt arvailuille varaa, vaan hoitajan kanavoima energia aiheutti minussa elämäni järisyttävimmän todistuksen "yliluonnollisten" voimien olemassaolosta.

Tajusin eläväni keskellä kauan etsimääni ihmettä, minulle täysin käsittämätöntä tapahtumasarjaa, jossa jokin itseni ulkopuolinen voima kosketti minua väkevästi. Minusta tuli ulos kehooni varastoituneita, energiatukosten muotoon taltioituneita traumoja hurjin purkauksin, ja kaikki ilman, että hoitaja edes kosketti minua. Antauduin tuon äärettömän viisaan voiman hoivattavaksi täysin sieluin.

Monille energiahoidot tuntuvat hyvin lievinä kehon tai mielen tuntemuksina. Hoitokokemuksia ei siten kannata ryhtyä vertailemaan keskenään. Saamme energiaa aina juuri itsellemme sopivan annoksen, sekä tapamme tuntea sen vaikutus on aina yksilöllinen.

Tein nopeasti tärkeitä havaintoa. Ensinnäkin energia aiheutti minulle pelkkää hyvää. Rajuudestaan huolimatta tilanteessa huokui lempeys ja rakkaus. Toisekseen huomasin, että saatoin keskeyttää hoidon ajatuksen voimalla hetkenä minä hyvänsä. Näin teinkin muutaman kerran vetääkseni henkeä. Hoidoissa ei siten tapahdu mitään ilman ihmisen suostumusta ja vapaata tahtoa.

Lopetettuamme istunnon poistuin paikalta pää pyörällä kysyen itseltäni, mitä oli tapahtunut - ja millaisia vaikutuksia sillä olisi minulle. Riemuitsin ja olin hämmentynyt, olivathan itseäni korkeampi todellisuus juuri todistanut olemassaolostaan.

Millaisia käytännön seurauksia energiahoidoilla on minulle ollut? Käytyäni muutaman kerran samaisen hoitajan vastaanotolla, ja alettua hoitaa itseäni energialla elämässäni kääntyi uusi lehti. Olin kärsinyt pitkään eri asteisesta masennuksesta, ahdistuksesta ja tyhjyyden tunteesta. Kesän jälkeen tilalle tuli uudenlainen valo, rakkaus ja toivo, jota mikään ei tuntunut murentavan. Olin edeltäneen kahden vuoden aikana opetellut meditoimaan, joogaamaan, rukoilemaan ja luomaan henkilökohtaista suhdetta Jumalaan.

Energiahoidon kautta olen saanut pysyvää iloa elämääni, mutta vasta sinnikäs itsetutkiskelu ja oman tahdon vapauttaminen Jumalan tahdon edessä sinetöi vapauteni ulos kärsimyksestä.

Olen käynyt Suomen energiahoitajien BodyMind Energy Balancing Method -koulutuksen 1. ja 2. tason kursseja, ja suorittanut näyttökokeen. Käytössäni on lukuisia tekniikoita fyysisen ja energeettisen kehon hoitoon. Nopeasti kurssin jälkeen avukseni tuli lukuisa määrä henkioppaita, enkeleitä sekä ylimpänä voiman välittäjänä Jeesus Kristus. En ole enää tekniikoiden varassa, vaan kaikki hoito tapahtuu Pyhän Hengen opastuksella. Toimin energiahoitajana puhtaasta halusta auttaa lähimmäistäni. Sain Jumalalta lahjaksi uuden elämän energiahoitojen myötä, ja vilpitön toiveeni on saada välittää tuota rakkautta eteenpäin.

Amon-Ra 2018 -

Vuosi 2017 oli suuren likapyykin pesemistä. Jouduin tarkastelemaan pelotta koko elämääni, joka meni käytännössä lähes kokonaan uusiksi. Kaikki mitä pelkäsin, vihasi tai halusin, tuli eteeni tuoden vain lisää kipua ja tuskaa - sitä nimittäin riitti huolimatta vuosien sisäisestä työskentelystä. Jopa kaikki se ilo, jota olin elämääni saanut, alkoi näyttäytyä osittain epärehellisen mielen luomalta illuusiolta. Jokin oli vialla, mutten tiennyt mikä.

Joulukuussa tapahtui mullistava oivallus. Kaikista kaunopuheista huolimatta ymmärsin viimein kantavani suunnatonta vihaa ihmiskuntaa kohtaan. Olin padonnut niin paljon syytöksiä ja katkeruutta, että romahdin useaan kertaan huutamaan elämäntuskaani ilmoille. Kun viimein kärsin tarpeeksi, tipahdin polvilleni ja sanoin Luojalleni: "Minä ymmärrän nyt. Luon itse oman kärsimykseni, enkä tahdo olla se joka vihaa lähimmäisiään. Ota tämä minulta pois, ja auta minua rakastamaan koko elämää pyyteettömästi." Meni muutama viikko, ja ihme tapahtui... kun tammikuussa 2018 rysähti: koin havahtumiskokemukseni, jonkinasteisen ilmestyksen, joka käytännön elämän kannalta tarkoitti siirtymistä egon hallitsemasta kärsimyksestä vapauteen ja iloon.

Kaikki käynnistyi 1.1. kun tajusin oranssin värin näyttäytyvän kaikkialla. Olin tottunut jo edellisen vuoden mittaan, että elämme ennalta annettujen koodien ja merkkien keskellä, kun keltainen väri tuli tienviitaksi elämääni. Keltainen oli esillä katukuvassa tai muualla aina, kun jotain tärkeää tapahtui elämässäni. Tammikuu toi värien lisäksi numerologiset koodit täysin selvästi esille numeroiden 1, 5 ja 9 muodossa, sekä toistuvina numerosarjoina 11, 1991, 55 jne. Kuluva vuosihan itsessäänkin on luvun 11 aikaa (2+0+1+8=11), joten yhdistettynä oranssin ilotulitukseen kuun ensimmäiset päivät olivat puhdasta merkkien ilotulitusta.

Kului pari päivää, ja 3.1. alkaen vihjeet lähestyvästä mullistuksesta tulivat yhä selvemmin näkyville. Sitten alkoi tosissaan tapahtua, kun 6.1 koin elämäni ensimmäisen ykseys-hurmoksen, eli joillain yliaisteilla tunsin yhtäkkiä mieleni, egoni ja kehoni luomien rajojen kaatuvan minun ja ympärilläni olleiden ihmisten väliltä. Tunne oli sanoinkuvaamattoman kaunis, kun näin ensimmäistä kertaa, miten rakastettavia kaikki ihmiset olivat, ilman mitään ehtoja. Sain sitä, mitä olin Jumalaltani pyytänyt, ja kaikki siksi kun Pyhä Henki oli saanut minulta luvan pestä minua puhtaaksi harhoistani.

Tuokin olisi jo riittänyt, mutta Jumalalla oli tarjolla lisää yllätyksiä. Mitään aavistamatta elin arkea kotonani, kun henkinen mestarini Jeesus näytti minulle voimansa. Päivä oli tuolloin 9.1. ja sain häneltä varsinaisen Vihkimykseni. Oli arki-ilta, vietin aikaa kotonani lempimusiikkini soidessa taustalla. Tunsin tuossa illan hämärässä hyvin henkilökohtaisen yhteyden minun ja Jeesuksen välillä, kun katsoin hänen kuvaansa seinälläni roikkuvassa taulussa. Varsinaisen vihkimyksen yksyiskohdista on turha jaaritella, koska ne ovat aina henkilökohtaisia kokemuksia, joita ei pysty välittämään toisille, varsinkaan näin sanallisesti. Tunsin joka tapauksessa, miten Jeesuksen lempeys ja rakkaus pyyhkäisi lävitseni; pyhyys kirjaimellisesti ympäröi minua, kun hän katsoi minua siinä edessään hämmästyneen euforiani vallassa, aivan kuin ilkikurisesti kysyen: "Yllätyitkö?" Tipahdin hänen edessään polvilleni antautuneena, lopulta vuosien etsimisen jälkeen täysin hänen tahtoonsa sitoutuneena - ja kokemastani ihmeestä mykistyneenä. Katsoin kelloa tietokoneeni yläkulmassa, ja se näytti tasan 19.00. Numerologia oli tosissaan kohdillaan.

(Olen ollut jo vuosia yhteydessä Jeesukseen, mutta vasta nyt minulle vahvistui mm. se, etten tarvitse elävää gurua henkiseksi oppaakseni - Elävä Kristus on minun opettajani.)

Vihkimyksestä kului muutama päivä, ja Jeesus risti minut henkisellä nimellä Amon-Ra, jota nyt opettelen käyttämään luontevana osana uutta identiteettiäni.

Koin tammikuun alussa yhteensä neljä tai viisi erillistä tietoisuuden laajenemisen hetkeä, joilla tietoisuuttani nostettiin mielen tuolle puolen, ja lopputuloksena on ollut pysyvä ykseyden tunne kaikkiin ihmisiin, sekä havahtumisen tila ulos henkisestä kärsimyksestäni. Luomme aina itse oman kärsimyksemme oman vääristyneen tulkintamme kautta, ja olemme loppuviimein yksin vastuussa hyvinvoinnistamme. Me jokainen luodaan oma harhamme, ja olen kertomassa nyt siitä, että tuosta vankilasta voi myös päästä ulos. Onneksi emme ole tehtävän edessä yksin. Olemme ehtineet ihmiskuntana luoda valtavan umpisolmun mielemme voimalla. Tuota umpisolmua kutsutaan egoksi, ja koska egomme on niin nopea, viisas ja sinnikäs, me tarvitsemme kaiken avun Isältä, Pojalta ja Pyhältä Hengeltä saadaksemme siitä pysyvän otteen.

Mitä muuta jäi käteen? Vihkimykseni, havahtumiseni ja aistimieni koodien/merkkien/vihjeiden myötä ymmärsin eläväni jonkinlaisessa virtuaali- tai hologrammimaailmassa, jossa kaikella mitä koemme, näemme ja tunnemme, on merkityksensä. Mikään ei sattumaa, mikään ei ole turhaa - joten kaikenlainen vertailu, tuomitseminen tai korottaminen on täysin turhaa. Saatoin lopulta laskeutua pienen ihmisen nöyrään asemaan, josta käsin vain havainnoin ihmettä ympärilläni, enkä enää edes yritä ymmärtää elämää. Riittää kun vain Olen - ja siitä kaikessa lopulta on kyse.

Tämä lumetodellisuus on täynnä merkkejä, joilla meitä yritetään havahduttaa hereille unitilastamme, ja nuo merkit tulevat sitä selkeämmin esille, mitä pysyvämmässä läsnäolon tilassa ihminen elää. Tällä tarkoitan sitä, kuinka tietoisina elämme ikuisessa Nyt-hetkessä ilman sidettä aikaan, ja miten rakkaudellinen ja rauhan täyttämä meidän sydämemme on. Hälinä, stressi ja pelko kadottavat nuo merkit, joiden äärelle Pyhä Henki ei pääse meitä ohjaamaan millimetrin ja sekunnin osien tarkkuudella ollessamme unohduksen tilassa. Läsnäolon tilassa olemme joka hetki turvassa, kohtaamme juuri oikeat ihmiset oikealla sekunnilla, sanomme heille oikeat sanat, ja rakkaudellisuus ja hyväksyntä meissä saa heistäkin esiin parhaat piirteet kussakin hetkessä... jne. Mikäli kohtalo edelleen tuokin meille koettelemuksia, läsnäolosta käsin koemme nekin siunauksina, eikä vastuksina joita pitää vältellä.

Ison osan oivalluksistani unohdin samantien, kun laskeuduin takaisin korkeimmista sfääreistä, mutta sydämestäni ei pyyhitä pois muistoja Jumalan kaikkiallisesta rakkaudesta. Minun ja maailman välinen vastakkainasettelu on viimein ohi - uskomatonta, mutta totta. Silti matka jatkuu kahdestakin syystä. Ensinnäkin aavistin havahtumiseni kiivaimmassa vaiheessa, miten Jumalan ihmeillä ei ole rajoja, joten kasvummekaan ei voi pysähtyä. Toisekseen nyt muutaman viikon tasaannuttuani olen pannut jo merkille, miten jotkut ydinosat itsestäni kaipaavat yhä työskentelyä. Maadoittuminen palautti minut vanhaan perusmelankoliaan ja psyykkiseen väsymykseen, mutta senkin pystyy nyt elämään arjessa aivan uudella tavalla, kiitollisena kaikesta ja hyväksyvällä asenteella. Toisin sanoen moni asia on ennallaan, mutta silti mikään ei ole niin kuin ennen.

Haluan kertoa sinulle vielä tämän: meiltä ihmisiltä vaaditaan ennen kaikkea tahto muutokseen, jotta muutos saa luvan tulla ovesta sisään. Tahto alkaa tuottaa hiljaista tulostaan, ja kun alamme todellakin aavistaa olevamme kaiken(!) kärsimyksemme synnyttäjiä, meille syntyy tarvittava tahto antautua, eli luovuttaa oma tahtomme Jumalan tahdon edessä. Kun luovumme kaikista pinttyneistä virhepäätelmistämme ja hyväksymme sen, että kaikki on aina hyvin riippumatta vääristyneistä tulkinnoistamme, Pyhä Henki saa luvan puhdistaa meidät kristallinkirkkaiksi.

Me tahdomme ja antaudumme, ja Pyhä Henki toteuttaa loput puolestamme. Eikö olekin ihana vastuunjako?

Jos sinua kiinnostaa kuulla ja kokea lisää, tutustu Askel Onneen -ohjelmaani ja ota mahdollisuuksiesi mukaan osaa tilaisuuksiini, joita pyrin järjestämään kunhan Luoja sen minulle suo. Yksi tärkeimmistä opetuksistani havahtumisen jälkeen kun on, että mieli ei enää määritä todellisuuttani, vaan kulkiessani Pyhän Hengen virrassa saan kaiken ennalta annettuna. Siksi en tiedä vielä, millainen tuo Askel Onneen -ohjelma on, missä muodossa sitä tulen ohjaamaan ja mitä kaikkea siihen (tai elämääni ylipäätään) liittyy. Katselen, haistelen ja otan ohjeita vastaan Mestariltani (joka antoi mm. ohjelman nimen minulle) - ja samalla kuljen ikuisessa Pyhän Hengen suomassa suojakuplassani.

Olet siunattu, rakas ystäväni.

^ Sivun alkuun ^

Nimi: Amon-Ra
Puh: 040 - 7787 398
Email: janne.karvo@energiahoitaja.fi
Kotivastaanotto: Haperontie 2 c 34, Jyväskylä (ks kartta)
Minut löytää Facebookista.

wordpress sivut hinta