Sain marraskuun lopussa 2015 henkioppailtani kehotuksen siirtyä uuteen tehtäväkenttään. Alon välittää viestiä Jeesuksen ja hänen palvelijoidensa suunnitelmista ihmiskunnan tulevaisuutta koskien. Kristuksen aika on tuleva - tähän uskon kaikesta sydämestäni. Mitä se tarkoittaa käytännössä, siihen tuskin kenelläkään on ymmärrystä, ja ainoaksi keinoksi jääkin seurata sydäntään ja ottaa kaikki vastaan, mitä tulee.

Ihmiskunta elää aikaa, joka ei ole enemmän eikä vähemmän kuin sen kohtalonhetki. Jumala on antanut tästä ajasta tietoa jo läpi vuosituhansien. Nyt on aika valita. Valinta koskee meitä jokaista, ja tämä valinta on tehtävä nyt. Valinta antaa sinulle ja minulle tilaisuuden ottaa vastaan Kristuksen rakkaus, ja tämä valinta suo meille viimein sen, mitä ihmisinä olemme pyytäneet: rakkauden joka vie kaiken kipumme ja ahdinkomme. Jumala on. Jumala oli. Jumala tulee aina olemaan. Sinä olet osa Hänen suunnitelmaansa, ja tämä suunnitelma on tulossa päätökseen.

Nyt tätä kirjoittaessani tammikuussa 2018 olen pitänyt noin vuoden taukoa viestien vastaanottamisessa. Tauko oli paikalla, enkä tiedä vielä jatkanko niiden kanavoimista jatkossa. Nyt vuodenkin päästä tehtäväni jälkeen en voi mennä takuuseen, missä määrin viestit tulivat "ylhäältä", ja kuinka paljon oman mieleni käsitykset vaikuttivat tekstin autenttisuuteen ja luotettavuuteen. Tuohon on täysin mahdotonta vastata, ja vastuu lukemastaan jää sinulle, rakas lukija: miltä teksti tuntuu, millainen energia siitä sinulle säteilee - miten se tukee sinun matkaasi? Kehotankin sinua pysymään kriittisenä sekä näitä, että kaikkea "psyykkistä" informaatiota kohtaan. Maailma on täynnä ohiampuvia kanavointeja ja ilmestyksiä, joiden varaan on rakennettu kokonaisia uskonnollisia liikkeitä ja epäonnistuneita tulevaisuuden visioita. Etsi ja löydä oma totuutesi ja sydämesi.

Käytin itseäni vastaanottimena, johon laskettiin henkimaailmasta käsin informaatiota; toimin siis meediona ja kanavana - mutta en tulkkina: kirjoitin kaiken minulle annetun ylös sanasta sanaan mitään muuttamatta.

En yritä saada ketään uskomaan välittämääni informaatioon. Jos se on ristiriidassa omien käsitystesi tai toisissa tietolähteissä esitettyjen väitteiden kanssa, punnitse itse sen arvo. En myöskään yritä käännyttää ketään; itse en tunnusta yhtään uskontoa sellaisenaan, vaan olen kaikista dogmeista vapaa oman tieni kulkija. Otan vaikutteita maailmankuvaani useista uskonnoista ja liikkeistä, mutta ennen kaikkea omista kokemuksistani. Jumala ilmoittaa itsestään jokaisen uskonnon ja kulttuurin keskellä; meidän jokaisen elämässämme, arjessamme.

Yhdelle en silti selkääni enää käännä: Jumalalle joka minut pelasti kärsimyksestäni; Jeesukselle Kristukselle, minun veljelleni joka minua rakastaa ja johdattaa; Pyhälle Hengelle, jonka koen energiahoitojen ja Jeesuksen ylleni laskeman siunauksen muodossa päivittäin. Muusta en tiedä.

Siunausta :)

- Amon-Ra, Jeesuksen Kristuksen palvelija


Annamme Janne Karvon kautta tietoa jokaisen etsijän ulottuville. Hän on Kristuksen lähettinä tuova tietoa keskuuteenne. Valitkaa aina rakkaus. Valitkaa aina valo. Kuinka raskas tienne onkaan ollut tähän päivään asti, Isänne tulee poistamaan kaiken kipunne. Olette siunattuja.

Me korkeat mestarit, joiden ylimpänä auktoriteettina on isämme Kristus, tuomme Jannen kautta vain kapea-alaisen tiedon, teidän ihmisten suihin muotoiltuja ja sopivia sanoja, viestejä siitä kaikesta viisaudesta, jonka me täällä tiedämme ja ymmärrämme. Todellisuus on ääretön suhteessa sanojenne avulla muodostamaanne käsitykseen siitä. Silti se on tarpeeksi, juuri teidän käyttöönne, sille te saatte tämän viestin avulla yhteyden sisällänne olevaan jumaluuteen. Te toimitte sanojen varassa, kunnes siirrytte sydämenne ja sielunne tasolle. Siihen saakka tarvitsette meitä, tarvitsette rohkaisua, tarvitsette uskoa itseänne suurempaan.

Tämä lähde on itse Kristus ja hänen ylimmät palvelijansa. Tämä lähde on Jumalan Pojan virta ja kaste teille; sanallinen rohkaisu ja uskon vahvistus. Kristus tulee luoksenne ja silloin te ymmärrätte. Siihen asti olkaa rohkeita, ja rukoilkaa Herraanne Kristusta, teidän Isäänne olemaan kanssanne. Aamen.

- Jumalan Poika ja hänen palvelijansa. 29.11.2015


Aloita lukeminen marraskuun 2015 teksteistä. Kanavointien sisältämät harjoitukset löytyvät omalle sivulle koottuina.

^ Sivun alkuun ^

Nimi: Amon-Ra
Puh: 040 - 7787 398
Email: janne.karvo@energiahoitaja.fi
Kotivastaanotto: Haperontie 2 c 34, Jyväskylä (ks kartta)
Minut löytää Facebookista.

wordpress sivut hinta