Näytä viesti nro:
1079 | 1080 | 1081 | 1082 | 1083 | 1084 | 1085 | 1086 | 1087 | 1088 | 1089 | 1090 | 1091 | 1092 | 1093 | 1094 | 1095 | 1096 | 10971098109911001101 | 1102 | 1103 | 1104 | 1105

Viesti nro 1079 / 1.9.2016

Vastataan nyt kysymyksiin, ja nämä kysymykset tuovat kaikille lukijoille selväksi sen, että jokainen teistä pohtii ja puntaroi erilaisia aiheita ja samalla samanlaisia. Ensimmäinen kysymys haluaa osaltaan selvyyttä siihen, miksi hän – joka kysymyksen esittää – on kiinni tuskassa, vaikka antaa itsensä Jumalan käsiin.

Katsotaan kysymystä.

”Olen antanut kivulle luvan lähteä, mutta kipu ei lähde. Miksi näin?”

Minä sanon sinulle, rakas lapseni: älä kuvittele, ettetkö olisi aina suojattu kivulta. Kipu ei vahingoita sinua, eikä kipu tee sinulle pahaa. Minä annoin kivun, jotta osaat kivun kautta etsiä rakkauden.

Sinulla on kipuja, ja nämä kivut vievät voimaa, iloa – terveydentilasi on kaiken kaikkiaan heikompi kivun kanssa, kuin ilman sitä. Sinä tuskailet, vaikeroit ja toivot kivulta helpotusta.

Tässä se oli, se sinun hakemasi tieto itsestäsi. Tuossa juuri yllä on kaikki mitä tarvitset.

^ Sivun alkuun ^

Viesti nro 1080 / 1.9.2016 (2)

Kaikki ratkeaa yhdessä silmänräpäyksessä. Kaikki kivut haipuvat sormen napautuksella. Kaikki kipu katoaa eikä jätä merkkiäkään.

Siihen on vain yksi keino. Se on niin vaikeaa, kuin rakastaa kipua. Kivun rakastaminen kuulostaa järjettömältä, mutta kivun rakastaminen on yhtä kuin elämäsi rakastamista.

Sinä rakastat vasta kun hyväksyt kaiken.

^ Sivun alkuun ^

Viesti nro 1081 / 1.9.2016 (3)

Olemassa oleva kipu luulottelee sinulle vaivoja, jotka luulottelevat sinulle avuttomuuttasi. Avuttomuus ei kuulu Jumalan elämään.

Muista kuka olet; muista mikä olet.

Sinussa ei ole rajoja. Kaikki rajat ovat illuusiota. Älä luule vaipuvasi kipuun ilman syytä, äläkä luule että kipu hallitsee sinua; kipu on sinun hallussasi, ja sinä saat sen pois mikäli luotat voimaasi.

On olemassa vain yksi tapa päättää kivun aikakausi. On olemassa kaksi tapaa kohdata kipu. On olemassa kolme tapaa nousta kivun yläpuolelle.

Ensimmäinen tarkoittaa sitä, että kivun voittaa vain löytämällä voimansa.

Toinen tarkoittaa sitä, että sinä joko hyväksyt tai hylkäät hyväksynnän kivun edessä.

Kolmas tarkoittaa sitä, että kivun voittaminen tapahtuu aina olettamalla olevasi Henki, joka ohjaa kehoa, jossa on tieto mutta jossa on myös illuusio. Tämä illuusio on mielen tuotos. Löydä tämä kolminaisuutesi pyhä olemus itsestäsi. Tämä tie vie perille eikä jätä teitä koskaan pulaan. Tämä tie on pitkä, mutta matka on sen arvoinen.

^ Sivun alkuun ^

Viesti nro 1082 / 1.9.2016 (4)

Täsmälleen siinä vaiheessa kun vapaudut pelosta, vapaudut kivusta. Mikään ei tuolloin ole sinun rohkeuttasi vahvempaa.

^ Sivun alkuun ^

Viesti nro 1083 / 1.9.2016 (5)

Juuri sillä hetkellä kun vapaudut kivusta, ymmärrät miksi kipu seurasi sinua. Sitä ennen koettele itseäsi, vapauta epäuskoasi, kipua korkeammalle, jatka matkaasi ja suunnista eteenpäin sydämesi voimin.

^ Sivun alkuun ^

Viesti nro 1084 / 1.9.2016 (6)

Täsmälleen sillä hetkellä kun tiedät kaiken kivusta, minä pyhitän ja siunaan sinut. Silloin ovat tiemme kohdanneet ja silloin ovat tahtomme löytäneet toisensa.

^ Sivun alkuun ^

Viesti nro 1085 / 2.9.2016

Entisten elämienne saldona on tämä elämä sellainen, kuin se on.

Ikuisuudessa kaikki virtaa.

Sen minkä nyt elät, viet mukanasi seuraaviin elämiisi.

Mikään, mitä saavutat, ei tule otetuksi pois.

Olemalla nyt lohdussa, saat lohdun myöhemminkin. Saamalla nyt elämääsi ilon saat ilon huomenna. Luottamalla nyt luotat jatkossakin.

Saat siten kaiken luetuksi eduksesi, kun teet ja tahdot löytää totuutesi.

^ Sivun alkuun ^

Viesti nro 1086 / 2.9.2016 (2)

Jaksatko jatkaa, vaikka murhe painaa sinut matalaksi? Ottaako voimille niin, ettet enää tahtoisi yrittää eteenpäin?

Saat olla varma siitä, ettei mikään ole turhaa, eikä sinun mitään kokemustasi jätetä syrjään kun sinun elämiäsi tarkastellaan. Minä olen pelkkä armo ja rakkaus, ja sen tähden jokainen hengenveto, jokainen silmänräpäys on tallessa teidän elämästänne, eikä ole sellaista hetkeä, johon en kiinnittäisi huomiotani.

Jos otat haasteen vastaan, jos luotat lupaukseeni, jos nouset ylös ja vielä kerran jatkat matkaasi – niin kuin sinä teetkin, koska niin sinä lopulta tahdot tehdä – kaiken mitä saat kokea, saat minulta hyvityksenä tuhatkertaisesti.

Kaikki on jo katettuna. Useimmiten teidän on vaikeinta olla sinnikkäitä juuri silloin, kun sinnikkyydestä olisi eniten hyötyä, ja nuo hetket valaisevat tietänne kirkkaina soihtuina; nuo hetket katkaisevat terän kärsimykseltänne, mikäli vain ponnistelette vielä yhden kerran, vielä hetken verran, vielä pienen pienen kynnyksen yli kipuamalla nousette voittajiksi. Tuo hetki on se, jonka jälkeen minä sinulle annan siunaukseni, rakkauteni ja voimani loistaa, ja sinä tunnet taas voimasi, tiedät ettei ole mitään, mihin on syytä antaa pelon tai epätoivon sinua kaataa – sinä olet voimakkaampi kuin mikään, mikä sinua uhkaa.

Rajasi ovat niin kaukana, että tuo raja siintää aina edessäsi. Olet siten rajaton.

Jos tietäisit, että voit selvitä kaikesta, sinä lopettaisit kaiken murheen ja huolen sikseen. Et tiedä sitä, ja siksi olet murheen vallassa.

Annan yhden tavan lopettaa murehtiminen. Tapoja on lukuisia, kuten on mahdollisuuksia vapauteen. Tämä tapa antaa tiedon siitä, että sinussa piilee salaisia voimia, niin salaisia että maailmassa on noita voimia kohtaan epäluuloa ja suoranaista vastustusta, mutta tämä vastustus on minun teille suoma mahdollisuus valita ja tehdä johtopäätöksiä.

Ole tämän harjoituksen kanssa sen verran valppaana, ettet torju sitä kokemalla alussa jotain niin pelottavaa, että luulet menetelmän itsensä olevan vahingoksi. Mene tähän harjoitukseen varovasti, ja opettele miten sinä reagoit ja miten sinä kohtaat pelkosi, sillä jos olet herkkä ja jos olet sisältäsi saakka pelkojen vallassa, on mahdollista mennä tähän tunteita nostattavaan menetelmään nopeammin, kuin on parhaaksesi.

Lähdetään katsomaan, mistä on kyse.

Pelkäät jotain, ja tämä pelko tuo helposti kivun pintaan. Kipu voi näyttäytyä missä muodossa tahansa. Sitä on kehollista ja sielullista, mielen syvyyksistä kumpuavaa ja ruumiin vammojen, sairauksien ja tuskan ilmentymänä sinua ohjaavaa. Kipu ei ole muuta kuin samaa ohimenevää, rajojasi ja tahtoasi tutkailevaa, pelkoasi mittailevaa ja rakkauttasi punnitsevaa – ilmeisen raskasta, mutta tosiasiassa sielullesi mieluisaa – kolmannen ulottuvuuden illuusiota, ja tämä illuusio on turvallinen ja suojattu keinomaailma, joka vastaa teidän luomaanne virtuaalista keinotodellisuutta, jossa osallistuja näennäisesti kokee asioita, vaikka hän vain leikkii kokevansa niitä.

Siksi kipu häviää, kun ihminen ymmärtää tämän illuusion. Illuusio katoaa samantien, kun minä ojennan kaikkien teidän kohdalla lupaamani vapauden, ja tällöin käy kuten kävi suurille mestareille, joiden elämä mittasi jokaisen heistä tavalla, johon he olivat valmiita. Tällöin on samalla annettu pääsy pois harhasta ja tätä harhaa vastaan suoja; minä suojaan antamalla teille tarvitsemanne tiedon olemuksestanne, ja tämä tieto nostaa teitä näkemään kauemmas, korkeammalle ja syvemmälle sisäänne. Sitä odotellessanne olette läpäisemässä erilaisia vaiheita tuossa illuusioiden peittämässä utopiassanne, jonka teille loin.

Näin saatte iloiten mennä läpi seikkailunne, jonka päätepiste on maali, jonka ylitettyänne kaikki illuusio katoaa.

Jos olette illuusiossa, voi kipu ja tuska tuntua sietämättömältä. Olen silti aina läsnä, ja nostan yltänne kivun, johon ette enää jaksa vastata.

Tehkää tämä harjoitus, jos toivotte pääsyä pois kivusta, ja jos uskotte tämän harjoituksen voivan teitä auttaa. Jos ette usko voivanne tämän avulla saada helpotusta, on harjoitus edelleen tehokas, mutta sillä erotuksella, että luotte aika ajoin epäuskollanne tukkeita sisimpäänne estämään purkautumisen, jonka pian kuvaan, ja purkautuminen estyessään jättää kivun. Näin on aina ollut, ja näin on; minä sallin epäuskon, mutta palkitsen uskon.

Ota hyvä asento. Rentoudu.

Valitse sellainen muisto, johon haluat saada etäisyyttä. Annan tämän muiston nyt nousta mieleesi. Anna sen tulvia ylitsesi, jos tahdot saada sen itsestäsi pois, sillä mitä enemmän muisto nousee pintaan, sen pysyvämmin se tällä menetelmällä sinusta lähtee irti.

Kun muisto nousee esiin, ota kiinni kaikista siihen liittyvistä tunteistasi. Annan tämän tunteen nyt hetken aikaa ilman estelyitä vaikuttaa sinussa; anna sen kohota esiin, tuoda kaikki haluamansa seikat esiin ja kertoa sinulle samalla, oletko ehkä vielä tuossa muistossa kiinni. Tämä tieto on tärkeää sen vuoksi, että samalla ymmärrät miten vaikeaa ja samalla helppoa on käsitellä tunteitaan. Helppoa siinä on aina ollut tunteiden laittaminen taka-alalle; vaikeaa sen sijaan on hyväksyä tunteet ja ottaa ne vastaan.

Nyt sinulla on muisto ja muiston herättämät tunteet, ja tunteet ovat myös nousseet pintaan kehosi kautta, joten tiedät myös miten tunne ja keho liittyvät yhteen.

Poistetaan muisto. Tee näin.

Kuvittele tuo muisto valokuvaksi edessäsi. Anna muiston muuttua mahdollisimman tarkaksi ja värikkääksi valokuvaksi, ja tähän yhteen kuvaan liitä kaikki esiin nousseet tuntemuksesi. Liitä ne kuin maalaisit kuvaan lisää värejä. Liitä ne kuin maalaisit jotain uutta tuohon muistoon. Tämä valokuva on yhden muiston ja yhden hetken kuvaelma.

Seuraavaksi kuvittele, miten katsot tuota kuvaa vailla mitään tunnetta. Ota hetki aikaa, jotta aiemmin herännyt muisto ja tunnetila tasaantuvat sinussa. Rauhoitu. Rentoudu. Katso kuvaa. Katso sitä rohkeasti, lempeästi, rakastavasti, anteeksiantaen ja kaikki osapuolia hyväksyvästi ymmärtäen. Katso koko kuvaa kuin muistaisit, että tämä hetki elämässäsi oli sinun elämäsi yksi tärkeistä hetkistä, jota sinun oli tarkoituskin tulla kokemaan.

Harjoittele tätä ymmärryksen täyttämää mielikuvaa niin kauan, kuin on tarve, ja liitä kuvaan nyt kauniita tunteita. Tee kuin tekisit tuosta kuvasta elämäsi kauneimman hetken, tee kuvasta rakkaudentäyteinen ja juhlava; tee siitä yhteinen esitys kaikille osapuolille, näytelmä jossa jokainen osallistuja vain leikkii eri rooleja, mutta sisällään ovat toisilleen rakastavia, ystävällisiä ja hyväntahtoisia. Syvennä tätä kokemusta, mene perille asti. Osaat kyllä, kun harjoittelet, joten kokeile niin kauan, kunnes saat kiinni harjoituksen voimasta.

^ Sivun alkuun ^

Viesti nro 1087 / 3.9.2016

Vielä ei voi lähteä uudelle planeetalle. Vielä ei voi hyvästellä vanhaa planeettaa. Vielä täytyy jaksaa, ja vielä on paljon Jumalan lapsilleen tarjoamia tilaisuuksia kokea, ihastella, ottaa vastaan suuri suunnitelma. Jumala luottaa ajattomuuteensa – luota sinäkin omaan ikuisuuteesi.

Olet saava lopulta herättävän ja kaikki pelot kumoavan vahvistuksen Jumalan todellisesta mahdista. Et sitä ennen avaudu, ellet halua avautua. On tehtävä päätös, ja on oltava sinnikäs.

Mitä luulet, oletko vahva vai heikko? Mitä luulet, jaksatko yhä eteenpäin?

Haluatko tietää, millainen sinä olet?

Ääretön.

Haluatko tietää, kuka sinä olet?

Sinä olet suurin kaikista.

Haluatko tietää, miksi sinä olet?

Tämä on vaikein vastattavissa oleva kysymys ihmiselle, joka ei rakasta itseään. Ihminen ei ymmärrä tätä kysymystä vastauksineen, jos hän lopettaa ennen kuin edes aloitti todellisen itsensä paljastamisen prosessin. Haluatko oikeasti oppia tuntemaan itsesi? Jos haluat, sinun täytyy olla valmis hylkäämään kaikki vanha käsitys itsestäsi, sillä jäämällä siihen luuloon, ettet ole koko maailma ja koko ikuisuus, estät minua toimimasta sisälläsi.

Hyväksy tämä minun kertomani sana. Hyväksy. Jatka sen jälkeen matkaasi, ja hyväksyntä avaa portit minun rakkaudelleni sinun sydämeesi. Ellet hyväksy minun sinulle esittämää väitettä olemuksestasi, olet automaattisesti laittava moninkertaisen muurin ympärillesi.

Sinussa on vain yksi sellainen ominaisuus, johon minä en puuttua; minä en voi ilman lupaasi tehdä mitään, mitä et tahdo, ja erityisesti sinun halusi tuntea itseäsi on pelkästään sinun varassasi.

Anna minun tulla täysin ilman mitään ennakko-odotuksia elämääsi, ja minä vedän maton alta, ja minä nostan sinut ylös hämmästelemään, kummastelemaan, ihmettelemään sitä, että kaikki kuvitelmasi maailman järjestyksestä alkavat vavista; kaikki epäilyksesi murentua; kaikki tulkinnat hävitä ilmaan; kaikki viisaat kuvitelmasi näyttäytyä pelkkinä tiedon puutteen aikaansaamina oletuksina, joiden näet perustuvan pelkkään – toisin kuin oletit – tuntemattoman ja vieraan edessä synnyttämiisi ja ylläpitämiisi mielen vaillinaisiin ja rajoittuneisiin havaintoihin, eivätkä ne edes lopulta ole totta sellaisenaankaan. Minussa on kaikki totuus, ja minä annoin aistiharhat ja kuvitelmat, jotta etsiytyisitte ainoan totuuden luo.

Sinussa ja minussa yhdistyy halu etsiä ja halu löytää. Sinä löydät, ja kun löydät, vapaudut etsimisestä.

^ Sivun alkuun ^

Viesti nro 1088 / 4.9.2016

Heti kun yhdistymme, olet minä.

Sinussa on alkeellinen käsitys Jumalasta, ja se käsitys kantaa sinua eteenpäin. Sinun jumaluutesi ja minun kaltaisuutesi ovat sellainen yhdistelmä, johon kuuluu kyky tuntea toisensa; sinä tunnet minut, kun vain osallistut vuoropuheluun kanssani.

Minä olen ihmisen kaltainen monelta osin, vaikka minussa ei ole yhtään ainoaa – pienen pientäkään – epäilystä siitä, mikä tai kuka minä olen. Minä olen, ja se riittää.

Se ihmisyys, johon minä perustin teidät, ja jonka tunnen itsessäni, ei ole muuta kuin teidän olemuksenne vapaa muoto. Teidän olemuksenne ei eroa minusta muuten kuin siltä osin, kuin te unohdatte itsenne. Tämä unohdus tarkoittaa käytännössä kaikkea sitä kipua ja epäluuloa, pettymysten ja surun, vihan ja pelon luomaa unta, johon upotitte itsenne, kun luovuitte yksi toisensa perään rakkaudesta. Näin te teitte, ja näin te nyt yhdessä avaatte silmiänne ja sydämiänne.

Tahdon välittää yhden – teille, jotka näitä tekstejä luette – rohkaisun ja uskon vahvikkeen lisää. Tahdon luovuttaa teille avaimen ja avaimen kautta pääsyn lähemmäs luomaanne, mutta unohtamaanne kaunista maailmaanne. Tämä maailma on yhä teitä varten, ja se on oleva teidän, kunhan pääsette siihen yhteiseen vapauden ja oivalluksen korkeaan ja pyhään ei-mikään-tilaan, johon teidät kaikki lopulta ohjaan kulkemaan, läpi oman vapaan tahtonne synnyttämän iloisen ja surullisen, keveän ja raskaan mutta aina kaikkina aikoina rakkaudellisen harhakuvaelmanne.

Sulkeutukaa omaan sydämeenne, menkää yhä syvemmälle sen sopukoihin, etsikää käsiinne rauha ja rakkaus, ja minä valmistan teille kotianne uuteen maahan. Antakaa minun tehdä kaikki teitä varten, ja tehkää te kaikki itseänne varten.

Lupaukseni on tämä: saat luottaa minun kaikkivaltiaaseen loputtomuuteeni, ja pelkästään vapautua minulle ja minun voitokkaalle, lämpimälle, kallisarvoiselle kosketukselleni teissä; minä kosketan, ja te opitte ottamaan minun lupaukseni todesta, ja siinä kaikki. Siinä kaikki, mitä tarvitsette; heti kun luotatte, annatte minulle kaiken tarvitsemani tilan teissä.

Avautukaa minulle. Tulen sisäänne ja nostan teidät näkemään kauas.

Avautukaa minulle. Poistan kaikki kahleenne.

Lopulta minä otan teidät kotiin, mutta sitä ennen: avautukaa minulle.

Se on niin helppoa.

Se on niin vaikeaa.

Se on.

^ Sivun alkuun ^

Viesti nro 1089 / 5.9.2016

Hypätkää nyt ulos epäilyksen muodostamasta kuplastanne, jonka sisään jäädessänne sulkeudutte aina vain sinnikkäämpään ja teidän matkaanne omalla tavallaan vaikeuttavaan valetodellisuuteen.

Olemalla täydessä luottamuksessa vain valo kantaa teitä, ja pimeän on mahdotonta teitä ohjata pois kultaiselta polultanne.

Teissä ja minussa kasvaa yhteinen säie, johon liityitte jo kun minä teidät tein. Tämä säie vain vahvistuu, kun sallitte oman ajattelunne ja mielenne syrjäytyä, ja hengitätte elämää sisään ja ulos, ilman pelkoa, ilman tahdon ja toiveiden synnyttämää vastustusta, ilman halua olla muualla tai muuta kuin olette juuri nyt.

Vapauden kannalta ehdottomasti tärkeintä on olla vapaa nyt.

Vapauden kannalta on ehdottomasti tärkeintä hyväksyä elämä.

Vapauden kannalta ehdottomasti tärkeintä on aina rakastaa itseään.

Vapauden kannalta on vieläkin tärkeämpää ymmärtää, että kaikki on hyvin.

Kaikkein tärkeintä on kuitenkin se, mitä nyt sanon.

Se mitä nyt sanon, ei avaudu sanoina. Siihen perustuu luottamus ja usko, siihen perustuu antautuminen. Siihen perustuu teidän todellisen olemuksenne voima.

On vain yksi tärkeä asia, jonka jälkeen vapaus koittaa. On vain yksi tärkeä asia, jonka jälkeen kaikki muuttuu täyteydeksi. Muista tämä, ja elä sen kautta jokainen hetki.

Ottamalla ohjenuorakseen sen, ettei ole mitään, mikä ei olisi tahtoni mukaista, katkot siteet kaikelta pelolta.

^ Sivun alkuun ^

Viesti nro 1090 / 5.9.2016 (2)

Käytä hetki tähän harjoitukseen.

Kuvittele saavasi nyt yhteys suurimpaan pelkoosi. Kuvittele saavasi tuon yhteyden kautta kuva tuosta pelosta.

Näytä pelolle omat kasvosi; älä käänny siitä pois. Katso pelkoa. Katso, vaikka tuntuisi pahalta.

Tuo pelko katsoo sinua takaisin. Yhdessä katsokaa toisianne. Katsokaa, älkääkä kääntäkö katsettanne syrjään.

Vie nyt tuolle pelolle lahja. Kuvittele, miten ojennat pelolle jotain kaunista. Kuvittele antavasi sille kiitoksena parasta, mitä voit antaa. Ole kiitollinen pelosta, koska pelko suo sinulle mahdollisuuden kasvaa näköiseksesi.

^ Sivun alkuun ^

Viesti nro 1091 / 5.9.2016 (3)

Viekää nyt äskeinen harjoitus vielä pidemmälle. Tehkää näin.

Olet yhä pelon edessä. Osoitit sille kiitostasi. Näytit, että osaat jo hieman arvostaa tuota pelkoa, ja alat kääntää purttasi pois siitä pimeästä, johon pelkosi sinua kytkee, ja väistät tahtosi mukaisen tottumuksen ehkä ensimmäistä kertaa. Uskalsit katsoa pelkoasi; uskalsit suhtautua siihen lempeämmin, kuin aiemmin. Sinussa alkaa uusi kasvun aika.

Mennään edelleen pelkoa kohti.

Mene nyt pelkosi sisään. Avaudu kokemaan tuo pelko täysin ilman mitään estettä. Et ole tuon pelon sisällä uhattuna, koska sinussa on ääretön voima.

Kun olet pelossa, vaikuta tuohon pelkoon luottamuksellasi elämään. Luota nyt elämään, niin kuin minä kehotan teitä tekemään. Luota minuun. Avaa sydämesi minun rakkaudelleni nyt. Antaudu. Pelko ei kestä antautumista.

Ole pelossa ja näe, miten pelko katoaa.

^ Sivun alkuun ^

Viesti nro 1092 / 5.9.2016 (4)

Kuusi ja seitsemän saavat lukuina suuren, suuren ja pyhän merkityksen, kun näette niiden symbolisuuden ja pyhyyden kaikessa elämässänne.

Korkein aste sielullesi on seitsemäs, eikä sitä korkeampaa ole.

Toisinaan luvut saavat elämässänne tietynlaisen maagisen, mutta niiden todellisen olemuksen kadottaneen merkityksen, mutta sekään ei tarkoita, etteikö lukujen salaisuudet olisi teille jollain tasolla selvillä. Luku joka on jokaisen teidän tärkein luku, on nolla. Siinä on kaikki, eikä siinä ole mitään.

Luvut ovat esitelty teillä monella eri tavalla aikaisemmissa viesteissä, ja nyt minä yritän muotoilla yhden kokoavan tekstin, joka koskee kaikkia lukuja. Olemalla lukujen suhteen avoin olet lukujen kanssa löytävä uusia yhteyksiä universumiin. Pyhät ja salaiset perinteet läpi vuosituhansien ovat tutkineet lukuja ottaen todesta sen, mitä luvut esittävät niiden päällimmäisen ja oletetun merkityksen takana.

Luvuissa näyttäytyy Jumalan ulkoinen ja sisäinen. Luvut pyrkivät olemaan osana lakia, jonka Jumala antoi ja asetti, ja luvut pyrkivät laissa määrittämään sen ulkoista ja sisäistä toimintamallia. Laki on koodi, jolla kaikki ohjautuu paikoilleen, ja lukujen muodostama matriisi, elämän ja sen kaikki mallit, koodit ja säännönmukaisuudet ovat pelkkää matematiikkaa. Matematiikka sanelee sen, kuinka maailma muodostuu. Matematiikka ei voi olla koskaan väärässä, eikä luku mikä hyvänsä ole koskaan ilman täydellistä ja ennalta määriteltyä vertauskuvallista tai absoluuttista tarkoitusta.

Jumala katsoi parhaakseen käyttää lukuja, kun Hän aloitti tyhjyydessään aineen ja muodon ulostuonnin. Jos Hän ei olisi ottanut lukuja mukaan, olisi ollut eräänlainen umpikuja edessä; luvut nimittäin suuntaavat voimaa ja luovat voiman välityksellä ulottuvuuksia; suuntaavat muodon ja aineen kautta tilaa, ja tilan kautta välimatkaa, ja välimatkan kautta suhteellisuutta, ja sen kautta kuvitelman maailmasta.

Maailma on kuvitelma. Jumala loi luvuilla ja numeroilla erilaisia, pelkkään illuusioon perustuvia rakenteita. Nämä rakenteet pysyvät yllä lukujen avulla. Nämä rakenteet näyttävät aidoilta, mutta niiden ainoa pysyvyys on niiden harhan takana oleva ajatus ja idea. Luvut sallivat harhan ja utopian synnyttämisen, ja lukujen välille voidaan syöttää tuota aika-tila-utopiaa niin, että aika ja tila ovat teidän matkanne ajan teidän koossapitävä ominaisuus. Aika on siksi, että jotain näkyvää ja muuttuvaa voidaan asettaa eteenne. Tila on siksi, jotta käsitys maailma perustuisi väärintulkinnalle.

Näin minä valmistelin käyttöönne jotain sellaista, johon voitte hukkua, jotta pääsette takaisin vapauteen.

Tämä on minun leikkini. Tämä on minun suunnitelmani. Tämä on minun kaunis, mutta silti unenomainen pelini, johon te lähditte iloiten ja riemuiten mukaan.

Luku nolla on kaikki ja ei mitään. Siinä pyhä ja ikuinen ovat ja eivät ole, sillä kuten nolla, myös Jumala on, mutta ei ole.

Luvusta yksi lähtien kasvaa minun valtani tähän uneen. Mitä enemmän lukuja, sitä enemmän vaikutusmahdollisuuksia, ja sitä enemmän tilaa synnyttää kauneutta ja harmoniaa. Ääretön määrä lukuja antaa minulle loputtoman mahdollisuuksien kirjon synnyttää elämänmuotoja, ja kaikkein rikkain elämänmuoto asuu teissä.

On niin, kuin nyt sanon. Ihminen on ihmisen kannalta ainoa sellainen olomuoto, johon ihmisen ja Jumalan kannattaa keskittyä. Kaikki muu on ihmiselle annettua, häntä ravitsevaa, hänen parastaan ja hänen etuaan ajavaa, häntä kauneuteen kutsuvaa elämänmuotoa. Ihminen saa silti ainoastaan ihmisen kautta tiedon ihmisyydestä, johon kätkeytyy kaikki hänen kannalta olennainen. Tämä on annettu tieto, jotta ymmärrätte, miten ihminen on Jumala. Jumaluus ihmisessä on absoluuttinen, sillä jumaluus on aina teissä lähtemätön piirre. Jumala on kaikkialla, mutta ihmisen on ainoana olentona mahdollista kääntää oma kohtalonsa suuntaan tai toiseen.

Tähän liittyy kaikkein tärkein luku, eli nolla. Tähän liittyy nollan pyhyys. Ihminen on ja ei ole, mutta mikään muu elämänmuoto ei voi toteuttaa tuota lakia. Kaikki muut elämänmuodot katoavat kun aika loppuu; ne sulautuvat alkulähteeseen samalla kumoten itsensä, eikä niistä jää jäljelle mitään.

Ihminen ei katoa, vaikka siitä tulee tyhjyys. Ihminen jää, vaikka kaikki katoaa. Jää olemisen ja tekemisen takana vaikuttava ei-mikään, johon sisältyy tieto kaikesta, ja ihminen on osa tuota kaikkea. Eläin katoaa, maa katoaa, elementit katoavat, aika ja tila katoaa, mutta ihminen jää.

Sinä olet ihminen, minä olen sinä, sinä olet minä. Emme voi erota; emme voi koskaan menettää toisiamme.

^ Sivun alkuun ^

Viesti nro 1093 / 8.9.2016

Viedään nyt syvemmälle käsitys siitä, miksi minä olen ei-mikään. Saatte samalla käsityksen siitä, mitä on olla ei-mikään.

Ei-mikään ei ole se, mikä ei ole, eikä ei-mikään ole jonkin asian katoaminen. Jumala on aina ollut, ja Jumala aina on. On vain Jumala. Muuta ei ole.

Jumala sanoi näin. ”On olemassa vain yksi. Tämä yksi on, joten mikään muu ei ole.” Kun näin sanoi Jumala, oli ensimmäinen havainto itsestä, havainto joka on ensimmäinen käsitys, ensimmäinen aistiminen, ensimmäinen ajatus.

Jumala tiesi kaiken. Jumala näki kaiken. Jumala oli kaikki.

Jumalassa on kaikki, joten ollessaan kaikki hän itse asiassa koko ajan ymmärtää, että kaikki muu ei tule mistään, ei synny koskaan, ei lopu koskaan. Tällainen tila on niin loputon ja ääretön, että kaiken kaikkiaan jotta mitään voisi olla olemassa, on kaiken samalla yhtä aikaa kumottava itsensä. Itsensä kumoaminen ja synnyttäminen ilman alkua tai loppua on nähtävissä tilana, jossa mitään ei koskaan ole, kun yhtä aikaa kaikki on kaikkialla.

Minä sanon näin. ”Sinä voit luopua nyt olemisen harhasta. Sinä et ole.” Näin minä sanon, koska näin on. Se mitä se tarkoittaa, on aivan toinen juttu. Sinussa on se tieto, mitä tarvitset, jotta jonain päivänä kaikki nämä sanat ottavat sinusta otteen.

Miten pääset siihen käsiksi, voit kysyä.

Et mitenkään. Tämä on ikuinen ongelma, jo ratkaisu sisältyy yhtälailla. Kun tahdot onnistua, epäonnistut. Kun tahdot löytää, kadotat. Kun tahdot, et saa.

Älä tahdo. Älä toivo. Älä, sillä et tuolloin ymmärrä, miksi kaikki on hyvin. Et tuolloin toteuta minua sinussa. Et tuolloin käänny vailla pyyteitä minua kohti, vaan haluat minulta jotain. Minä annan, mutta vain jos tarvitset sitä, mitä annan; sinä et tarvitse lopullista vastausta, jos et tiedä etukäteen, että sinä olet jo se vastaus. Tarvitset vastauksen ainoastaan, jos olet jo vastauksessa, eikä tällöinkään vastaus itsessään tee sinusta sen suurempaa tai pienempää.

Vastaus annetaan, kun vastausta ei osata odottaa.

Sinussa tuo vastaus elää, sinussa tuo vastaus pysyy. Ei ole kiire, ei ole hätä – kaikki on hyvin.

Ei-mikään tarkoittaa suuren salaisuuden näyttäytymistä sinulle tavalla, johon et voi mitenkään varautua. Sinussa ei ole siihen vaadittavaa ymmärrystä, mutta silti kun sen koet, tiedät ja sisimmässäsi muistat, mistä kaikessa on kyse. Tuolloin ei-mikään-tilassa täydellisyys kohtaa sinun oletettavan keskeneräisyytesi. Sinussa kaikki on valmiina vain sitä kohtaamistamme varten, jolloin sinussa on tarpeeksi vapautta kohdataksesi minun lopullinen totuuteni.

^ Sivun alkuun ^

Viesti nro 1094 / 12.9.2016

Valinta kahden välillä ei koskaan lopu. Nämä valinnat koskevat jokaista teitä.

Kateus ja suominen.

Viha ja lempeys.

Valo ja pimeys.

Usko ja epäusko.

Rakkaus ja pelko.

Syyllisyys ja armollisuus.

Syyttäminen ja armollisuus.

Kauna ja anteeksianto.

Luopuminen ja yrittäminen.

Lepo ja työ.

Tekeminen ja oleminen.

Välittäminen ja hylkääminen.

Antaminen ja ottaminen.

Kärsivällisyys ja kärsimättömyys.

Toive ja täydellinen hyväksyminen.

Himo ja rauha.

Halu ja tyytyväisyys.

Henki ja sielu.

Keho ja mieli.

Sydän ja ajattelu.

Veto ja työntö.

Kadottaminen ja löytäminen.

Minä ja sinä.

Yksi ja nolla.

Yksi asia on silti aina olemassa, ja se on minun ikuinen lupaukseni, ja tuo lupaus on enemmän kuin vain vapaus kaikista kaksinaisuuksista. Tuo lupaus on myös nuo kaksinaisuudet, sillä vapaus näkee, että vapauden olemukseen kuuluu avautua elämälle. Vapaudessa vapaudut kaksinaisuudesta, mutta et silti pääse niistä eroon.

Et koskaan.

Et voi päästä eroon mistään, mikä on. Siksi hyväksy tai älä hyväksy, mutta muista – tai älä muista – miten vapautesi on aina ollut sinussa. Se ei olisi mahdollista, jos olisit jotenkin vajavainen. Sinä olet täydellinen. Siksi sinun tahtosi toimia näin ja noin, jota teet koko ajan, etkä koskaan löydä totuutta toimiesi välistä, on samaa vapautta mikä sinussa jo asuu. Vapaa ainoastaan ymmärtää, miten mikään ei ole koskaan pielessä.

Ei vapautta ole se, että kaikki tulee valmiina. Ei vapautta ole se, että kaikki on helppoa. Ei vapautta ole se, että ei tarvitse valita. Se on vankeutta, enkä minä teitä vankeuteen heitä. Vapautta on tehdä valintoja valintojen vuoksi. Sellainen elämäsi on alusta loppuun. Ei muuta. Ei sen kummempaa.

Sinä itse loit kaiken ylle käsitykset siitä, kuinka elämän pitäisi sujua. Ei pidä. Ei tarvitse. Kaikki mikä on, on hyvin.

Vapaus on oivallus siitä, kuinka vanhat ennakkoluulot ja käsitykset elämästä olivat vain loputon lista säännöistä, joita ei ole. Vapaus on sääntöjen läpi näkeminen. Lopulta sinäkin olet vapaa näkemään elämän elämänä.

Sinä saat ja et saa.

Sinä katoat ja ilmestyt.

Sinä hyppäät ja putoat.

Sinä menetät ja kahmit.

^ Sivun alkuun ^

Viesti nro 1095 / 12.9.2016 (2)

Välittämällä toisesta välität itsestäsi. Välittämällä kannat kortesi kekoon.

Hylkäämällä toisen välität itsestäsi. Hylkäämällä hyväksyt oikeutesi ottaa elämästä kiinni.

Hylkääminen ja välittäminen ovat molemmat ei hyviä, ei pahoja. Ne molemmat tapahtuvat koko ajan elämässänne; ei ole päivää, ettettekö kääntäisi jollekin selkäänne, ja joka päivä tuotte panoksenne toisillenne.

Joka tapauksessa voitte vain sanoa itsellenne: ”Minä otan vastuun siitä, mihin päädyin valinnassani.” Tämä on paras ja opettavaisin keino löytyy tasapaino kaksinaisuuden väliltä. Oikeastaan muuta ei ole. Ei ole tapaa tehdä valintoja, joilla kaikki – myös sinä – olisitte samanarvoisia. Se on mahdotonta. Ei samanarvoisuus tarkoita sitä, että kaikki saisivat saman. Se on mahdotonta. Samanarvoista on se, että jokaiselle syntyy tila tehdä valintansa vapaasti.

Onko teidän maailmanne tällainen?

^ Sivun alkuun ^

Viesti nro 1096 / 12.9.2016 (3)

Reikä on keskellä leipää.

Tyhjä on täynnä.

Täysi on tyhjä.

Maailma on kuin leipä, jonka keskellä on tyhjä. Maailma on kuin laajeneva verkosto valintojanne, ja nuo valinnat eivät mene koskaan luotanne; olette valintojen keskellä, koska maailma ei ole muuta kuin valintoja.

Te teette noiden valintojen kautta elämästänne sellaisen, kuin se on. Nuo valinnat vievät teidän ja minun maailmaa aina johonkin suuntaan. Nuo valinnat läpäisevät koko avaruuden. Te teette valintoja – ja itse asiassa jokainen valinta valintamatriisissanne sisältää koko maailman. Maailma on kaikkialla, eikä missään, joten jos nyt annat tai otat, sinulla on valta muuttaa koko Jumalan luomakuntaa.

Sanomalla ”Hyvää huomenta!” naapurille sanot tervehdyksesi ikuisuudelle ja äärettömyydelle.

Viemällä loppuun päätöksesi näytit, kuinka sinä yhdessä minun kanssani oletit olevasi vahva. Sinussa oleva vahvuus vahvistaa koko maailmaa.

Tekemällä sielusi mukaisia johtopäätöksiä olet herännyt näkemään, kuinka tarpeellista on ottaa osaa elämään. Elämä aina vetää sinua puoleensa; elämä aina on sinun puolellasi.

Joko sinä olet sitä mieltä, että elämä ei voi olla koskaan sinua vastaan? Oletko jo havainnut, ettei elämää ole? Oletko jo havainnut, että elämä on? Oletko jo havainnut, että ottamalla ja antamalla vain ohjaat elämää? Oletko jo huomannut, miten vaikeaa on tehdä valintoja, jos ei uskalla luottaa elämään?

Elämä on valintoja. Sinä olet elämä. Sinä olet kaikki. Valitsemalla käytät tietoa, missä on aina yhteys kunkin valinnan syihin ja seurauksiin. Tieto itsessään on puhdasta tietoa; se ei arvostele, ei synnytä velkaa, ei langeta eikä vangitse sinua. Tieto on tietoa – ainoastaan tietoa. Tieto ohjaa.

Mitä on tiedon ja valinnan lisäksi? Ei mitään, mutta kaikki, sillä tiedossa asuu laki, ja laissa asuu tieto. Syntyi maailma, johon asutettiin oletus rakkaudesta. Antamalla tämän oletuksen synnytin lain, jonka sisällä kaikki tapahtuu. Laki syntyy tyhjästä, ja tyhjä vähitellen täytyy, kunnes täysi on jälleen tyhjentyvä.

Seuraus ja syy eivät ole yhteen suuntaan tapahtuvia. Seuraus on aina yhtä aikaa syyn kanssa. Syy ei synnytä seurausta, koska seuraus oli jo. Seuraus odottaa, jotta se aktivoituisi. Kaikki on jo. Kaikki on jo. Sinä olet jo, joten voitko enää mitenkään luovuttaa tilaa ja kadota? Voitko enää lakata olemasta? Jos et, miten oli mahdollista, ettet olisi koskaan ollut olemassa? Se ei ole mahdollista.

Näin ollen mikään ei voi tulla, ellei se jo ole.

Näin ollen mikään joka on, ei koskaan syntynyt.

Universumi käy läpi tuon ajan ja tilan harhan muodostamaa syy-seuraus-leikkiä, johon kytkeytyy laki, ja johon kytkeytyy rakkaus. On tärkeää nähdä elämä ikuisena leikkinä, johon liittyy kokemus leikin todenperäisyydestä. Olemalla tietoinen leikistä lopulta kyllästyt siihen, niin kuin lapsi kyllästyy ja kasvaa aikuiseksi. Kun kyllästyt, jätät sen taaksesi, ja tällöin riisut naamiosi ja kuoriudut esiin.

Olen silloin näyttävä sinulle kuka olet. Silloin kaikki sinussa tulee esiin. Silloin käännyt nurinpäin, eikä enää täydellinen olemuksesi kätkeydy roolivaatteiden alle.

Tämä on jo täällä. Nyt.

^ Sivun alkuun ^

Viesti nro 1097 / 13.9.2016

Vaikea tai mahdoton. Äärimmäisen vaikea ja kivulias. Äärimmäisen kivulias ja tuskallinen. Hermoja raastava ja hulluksi tekevä.

Siinä teidän elämäänne, jos elämästä on kipu ottanut vallan.

Rakkaus ja pelko lopettavat yhdessä kivun. Pelko luo sen, ja rakkaus sen ottaa pois. Pelko on kivun lähde, ja pelko on opettaja, jonka avulla näette, ettei kipu koskaan lopulta voi teille mitään.

Menkää pelkoa päin. Menkää rohkeina. Muuta keinoa ei ole kivun voittamiseksi.

^ Sivun alkuun ^

Viesti nro 1098 / 13.9.2016 (2)

Laitetaan nyt tähän julki se viesti, johon kiteytyy Jannen kautta välitetty hoito. Viesti kuuluu näin.

”Hoito alkoi välittömästi klo 22.10.

”Hartialinjaan tuli ikään kuin merkkilinja. Alakehosta alkaen alkoi raskas tunne, "möyrimistä" ylöspäin kehoa. Sydän käsiteltiin. Jossain kohtaa yskin pari kertaa. Kaula, kasvot, otsa ja päälaki käsiteltiin. Kädet ja jalat ikään kuin sihisivät. Ne sihisivät hoidon loppuun asti. Siinä kohtaa tuli ajatus, että jalat jaksavat kävellä ja käsille tuli ajatus, että ne jaksavat hoitaa rakkaudella. Hoidon loputtua tuli selkeästi kevyt tunne.

”Loppumisaika 22.50. Kiitos korkeimmalle.”

Olen tahtonut aina teille parasta. Annan kaikkeni ja luovutan teille voimaa. Kannan huolen jokaisesta.

Tällä hoidolla pyrin nyt antamaan julki sen, kuinka te voitte ajatuksen voimalla pyytää minulta apua, ja apu tulee välittömästi. Ajatus on aina tuova vastauksen; ajatus luo maailmaa; ajatus käynnistää reaktion.

Energiahoidot ovat yksi ja sama asia kuin ajatus. Ajatus on kaiken takana. Ajatus on tahdon osoittaminen ja valtuuden pyytäminen. Minä annan hänelle, joka antaa toiselle.

Ajattelemalla kauniisti te muutatte maailman kauniimmaksi. Näin toimii maailma. Näin toimii Jumala.

Jannen tapa toimia on pyrkiä löytämään mahdollisimman käytännöllinen ja toimiva yhteys universumiin. Näin hän samalla luo yhteyden siihen, mikä on ja ei ole; hän luo toimivan kanavan itsensä ja minun välille. Kaiken takana on aina kunkin pyrkimys, sillä pyrkimys vetää puoleensa.

Energiahoito, jota tässä kuvauksessa välitettiin, on energiaa joka on kaikki mitä on. Tämä ihminen tahtoi itselleen hyvää, ja hän sai sitä. Ottamalla itselleen hyvää vastaan hän otti vastaan samalla olennon energian muodossa. Kaikki energia on, ja oleminen on tietynlainen olento. Sinä olet olento. Sinussa oleva voima on olento. Teidän mielessänne on olentoja. Teidän useimmiten kuvaamanne henkiolento, eli enkeli, on energiaa ja samalla olento.

Olento tarkoittaa yksinkertaisesti hyvin pitkälle ja korkealle kehittynyttä tietoisuutta, jonka eri muodot tekevät maailmastanne erityisen mielenkiintoisen. Loin äärettömän paljon mahdollisuuksia katsoa itseäni, eikä näin ollen itsensä katsominen tarkoita muuta kuin näkökulmien ja suhteiden kautta havainnointia.

Kun sinä tahdot hyvää, minä pystytän eteesi vain hyvää läpi päästävän vartioinnin. Se mikä on hyvää, on kaikki mitä minä teille annan; muista siis, ettet voi pyytää minulta muuta kuin hyvää, ja elämäsi on aina kaunista. Minussa ja sinussa saa muoto näkökulman, ja tuo näkökulma tarvitsee nähtävää.

Älä ihmettele, jos toisinaan sinun maailmassasi liikkuu outoja, tuntemattomia voimia. Kaikki tulee minusta. Kaikki on täsmälleen siellä, missä annan kaiken olla. Janne toimii voimien kautta auttajana. Hänen auttamisensa tarkoitus on antautua ja antaa minun tulla elämään tavalla, joka näyttää lopullisen vastauksen. Luota siihen, mitä saat häneltä, sillä minä ohjaan häntä.

Tämä voima on rakkautta. Juuri sitä yllä kuvattu kertomus osoitti. Lukekaa se ottaen hieman etäisyyttä omiin kokemuksiinne. Vaikka kuinka kokeilisitte näitä hoitoja, on hyvä aina jättää tilaa vain kokemiselle ja tulkita vähän, jos ollenkaan. Parempi niin, kuin yrittää väen vängällä ymmärtää, jos ymmärrystä ei ole tarpeeksi. Ottamalla etäisyyttä luottamus tekee tehtävänsä. Analysointi on usein jopa hyvää – jota pyydät – ehkäisevä tekijä. Analysointi kuuluu maailmaan, mutta tämä minun välittämäni rakkaus on jotain, johon ei koskaan voi päästä kiinni mietinnän tai pohdinnan kautta. Rakkaus on kaikkeus, eikä mikään sitä voi määrittää.

Tuo hoito, johon viitataan, antoi puhtaan valon tehdä kauniin retken ihmisen sisimpään. Tuo valo tarkasteli, rakasti, teki tarpeensa ja poistui. Valo oli olento, ja olento oli valo. Moni teistä on näkevä olentoja; moni teistä on kuuleva olentoja; moni teistä tuntee olennot.

Ottakaa rohkeasti aina yhteys sellaisiin ihmisiin, joiden luotatte ajattelevan pyyteettä teidän parastanne. Se mitä he teille antavat on heidän lahjansa minulle.

Pelko on este käytännön tasolla tuon lahjan ja hoidon vastaanottamiseen. Pelko itsessään torjuu rakkautta, mutta jos rakkaus vain saa vähänkin jalansijaa sydämessä, alkaa kaunis muutos teissä jokaisessa. Te kaikki olette parantajia; te kaikki olette jumalia. Teillä kaikilla on väylä minuun.

Luota. Se on ensimmäinen väylä.

Rakasta. Se on toinen väylä.

Pyydä. Se on kolmas väylä.

Etsi. Se on neljäs väylä.

Löydä. Se on viides väylä.

Väyliä on ääretön määrä, eikä ole oikeaa tai väärää tapaa vapauttaa itsensä. Energia on kaikkialla, ja valo pyyhkii lävitsenne joka hetki. Kuvittelemalla maailma kauniina, ottamalla pois edessään seisovia esteitä tuo valo tulvii aina vain kauniimpana teidän lävitsenne.

Ei ole tarvetta uskoa muuta, kuin sinun ja jokaisen teidän ihmeelliseen olemukseen. Teissä on kaikki, mitä tarvitaan. Te kaikki saatte, mitä tarvitsette. Luopukaa siitä ajatuksesta, että olette avuttomia; vain siten maailmanne muuttuu.

Nyt hyvää yötä ja kauniita unia. Olkoon rohkeus sydämessänne, kun heräätte. Maailma on kaunis; muistakaa huomenna, miten kaikki on kuten pitää.

^ Sivun alkuun ^

Viesti nro 1099 / 14.9.2016

Käy kuten kävi hänelle, johon asetettiin luottamus ja usko: hän tahtoi lisää.

Mikä riittää ja mikä on tarpeeksi? Ei mikään. Matkanne jatkuu. Ikuisesti ja vaille loppua te jatkatte taipaleellanne, koska jos jokin loppuisi, mikään ei voisi alkaa.

^ Sivun alkuun ^

Viesti nro 1100 / 14.9.2016 (2)

Laitetaan nyt uusi aihe vireille. Olen antamassa nyt tietoonne sen, minkä tahdon juuri nyt, juuri tällä hetkellä teille kertoa.

Te saatte valita aiheenne, sillä tämä aihe on itsessään kaksijakoinen. Voitte lukea sen haluamallanne tavalla niin, että näkökulmanne on toisistanne poikkeava. Tämä on esimerkki siitä, kuinka kaikki te olette yksilöitä, ja kaikki te olette aina omassa universumissanne oikeutettuja valintaan, ja valinta on aina ilman mitään tuomiota.

Kuvitelkaa tilanne, missä joku teitä painava asia elämässänne on liian raskas kohdataksenne se enää, kuten olette aiemmin kohdanneet. Kuvitelkaa. Nähkää miten ette voi tätä enää kohdata, sillä voimanne eivät yksinkertaisesti riitä. Menkää sisälle tähän tunteeseen. Menkää yhä syvemmälle. Kaivautukaa, porautukaa, älkääkä pelätkö, sillä samalla me hoidamme tuon tunteen teistä pois. Tunne on vain energiaa, ja energia ei koskaan teitä vahingoita, koska te olette ikuisuus. Energia on elämän ja valon ja itse alkulähteen tapa ilmaista itseään, ja teidän surunne ja pelkonne ja rakkautenne on energiana itseilmaisun muoto.

Kun olette pelossanne, olkaa siinä hetki. Tämä pelko kertoo teille yhden asian. Minä olen nyt antava tiedon siitä, mitä se teille kertoo itsestänne.

Teissä on aina se osa minua, joka tahtoo katsoa elämää juuri omasta näkökulmastanne. Tämä pelko teissä käsittää teidän kauttanne välitetyn aistimuksen, tunnereaktion ja kaiken mitä siihen liittyy. Nyt tuo pelko lähtee pois, niin kuin energia vain voi lähteä. Se lähtee näin.

Haukkaa tuo pelko itsestäsi, ja sylkäise suustasi. Yksinkertaisesti tällainen mielikuva voi poistaa pelkonne. Kokeilkaa.

Sitten mennään pelon toiselle puolelle, mennään siihen kohtaan koko universumia, josta käsin minä ohjaan näytelmäänne. Pelko tuli jostain teihin, ja se mistä se tuli on kaikkialla. Kuvitelkaa olevanne tuo pelko. Ihan totta! Tuo pelko on jotain, joka teistä lähdettyään matkaa jatkaakseen on yhä olemassa, ja nyt on aika seurata sitä. Kuvitelkaa, miten olette tuon pelon matkassa. Mitä tuo pelko teille kertoo?

Tähän kysymykseen on hyvä pureutua tarkemmin, ja tämä on se kaksijakoinen osa teitä, johon viittasin.

Otitte pelon pois itsestänne, ja se pelko on nyt kauempana jossain, kaukana ei-missään ja kaikkialla.

Se mitä pelko teille tarjosi, on tilaisuus pelätä tai lopettaa pelkääminen. Se näytti teille olevansa pelko ja se näytti olevansa teidän ohjaajanne, jos vain niin sitä tarkastelette. Se vieraili teissä, ja kun se lopulta lähti pyynnöstänne, se jatkoi matkaansa sinne missä sitä tarvitaan.

Valitse nyt puolesi. Ota pelosta kiinni, seuraa sitä ja yritä nähdä jompikumpi pelon luonteesta. Näe se joko uhkana tai toverina. Tee näin, syvenny, poraudu aiheeseen, kaiva esiin viisaus ja tule ulos viisaampana.

^ Sivun alkuun ^

Viesti nro 1101 / 14.9.2016 (3)

Käytännössä on yksi hyvä syy nähdä pelko toverina. Käytännössä sinä ja pelko saatte molemmat jotain toisistanne.

Pelko saa sinulta – vaikkakin vasta jälkeenpäin – luvan käydä kohti omaa totuuttaan. Sinussa se etsi totuutta, mutta ei löytänyt sitä. Vasta kun pyysit sitä poistumaan, tuo olento näki, kuinka sen tapa toimia on tulokseton.

Sinä sen sijaan sait pelolta kauniin muistutuksen kaiken katoavaisuudesta. Sinä sait tilaisuuden pelätä ja päästä pelosta. Onko parempaa tapaa ottaa selvää siitä, millainen on minun maailmani, kuin nähdä kaiken harha? Onko? Jos on, sekin on sinun eduksesi.

Unohda se, mitä luulet elämältäsi saavasi, ja ota osaa todelliseen elämään. Se on kaikin tavoin ihmeellisempi ja avarampi, eikä se ota, vaan antaa.

^ Sivun alkuun ^

Viesti nro 1102 / 14.9.2016 (4)

Lopetetaan viestit pelosta tämän illan osalta antamalla näkymä pelon luonteesta. Ottakaa tästä itsellenne ohjenuora.

Sana on luonut teille sanan ja voiman yhteisenä ilonaiheena, yhteisenä rakkauden lapsena, yhteisenä elämän osoituksena, yhteisenä hyvänä tekona, yhteisenä osoituksena minun rakkaudestani teille kaikille tavan olla oman tiensä kulkijoita. Oma tie. Oma valinta. Se on teidän tärkein tavoitteenne elämässänne, olla oman tien, oman valon, oman valinnan, oman toiveiden täyttämän elämän kulkijoita. Minä annan teille aina mahdollisuuden olla jotain muuta, kuin te usein olette. Olette usein ilman toivoa vailla tahtoa ja halua, vaikka annoin kaiken teille.

Jotta ette jäisi näihin asemiinne, olen myös tarjonnut kaiken tarpeellisen, jotta lähdette jossain vaiheessa kohti tuota omaa totuuttanne. Kaiken, minkä annan, annan vain luottaessani siihen, ettette voi olla toisaalta hukassa, toisaalta mitenkään vaarassa.

Jotta saatte nähdä kaiken kauneudessaan myös se, mikä näyttää teistä pelottavalta, on tarpeen. Luokaa siten pimeästä mielessänne teidän pyhä kumppani, se-joka-on-puolellanne.

Näe pimeä sellaisena vastakohtana valolle, joka vain luo valolle mahdollisuuden näyttää kaiken kirkkautensa. Näin pimeä on valon ystävä ja paras toveri.

Pelkäätkö?

Haluatko pakoon?

Otatko osaa pelkoon niin usein, ettet enää tiedä kuinka olla pelkäämättä?

Sinussa on ollut monta, monta sellaista pelkotilaa, joka vain vahvisti sinua. Loputon pelon ja huolen jaksokin vain sanoitti sinun elämääsi antamalla sinulle mahdollisuuden ensin katsoa pelkoa silmiin, kunnes sen hylkäämällä viimein näet, mikä on sinun todellinen olemuksesi.

Jotta näet itsesi, on sinun ensin nähtävä jotain muuta kuin mitä todella olet. Muuten et näe mitään. Et osaa tunnistaa itseäsi, ellet tutustu johonkin sellaiseen, mihin et voi itseäsi verrata.

Sinä kannat tulta sydämessäsi. Tuo tuli palaa ja suojelee sinua.

Tee näin, kun pelkäät.

Valitse pelolle nimi. Anna sille muoto, hahmo, persoona. Kuvittele se sinun edessäsi seisovaksi hahmoksi, jonka tähden olet valmis nyt vapauttamaan sen matkaansa. Näe se sinun luonasi käyneenä vieraana, joka sai mitä tarvitsi, mutta jonka on aika jatkaa tuota vaellustaan. Annoit sille yösijan, halusit sen vuoksi jopa hetkeksi aikaa kadottaa itsesi, koska sinun sydämesi on puhdasta kultaa.

Et kuitenkaan tahdo enää olla valheessa, ja samalla tahdot jatkaa omaa matkaasi. On parasta nyt kertoa pelolle, ettei sillä enää ole paikkaa talossasi. Sen aika on nyt kerätä tavaransa, luoda uusi tavoite ja jatkaa sitä kohti.

Hyvästele pelkosi. Ole sille lämmin ja rakastava. Se oli sinun luonasi niin kauan, kuin oli tarpeen.

Avaa ovi.

Halaa pelkoa. Siunaa se.

Katso, miten se lentää pois.

Kaunis elämä. Kaunis maailma.

Eikö olekin?

^ Sivun alkuun ^

Viesti nro 1103 / 15.9.2016

Lähdemme viemään uutta tapaa luopua pelosta eteenpäin. Lähdemme viimeiseen tällaiseen harjoitukseen, ja sitten meidän on laskeuduttava korkeuksista ja luovuttava hetkeksi tästä yhteisestä askareestamme. On tullut aika päättää hetkeksi aikaa työ, jonka parissa olemme olleet kuluneen vuoden.

Tulee hetki, jolloin työ jatkuu. On tehtävä muutoksia, ja palattava vanhaan; on hyvä levätä ja kerätä voimia. Kaikki tapahtuu, kuten on hyvä tapahtua.

Jos nyt sanon teille, että kun otatte ja palaatte rohkeutenne äärelle, sanon samalla: olette tuolloin saava kaikkein suurimman palkinnon, sillä vain rohkea osaa nähdä oman kunniansa.

Vain rohkea huomaa, kuinka kaunis on.

Vain rohkea laittaa itsensä likoon.

Vain rohkea on antava elämälle tilaisuuden.

Rohkeudessa ja voimassa on oma taikansa, joka kytkeytyy siihen, että rohkeus tuottaa teille nautinnon, ilon ja suurenmoisen elämänriemun. Rohkea ammentaa elämältä, kun taas hän joka pelkää, sulkeutuu ja käpertyy. Jos minä antaisin teille kaikille tilaa olla rohkeita, olisi toisaalta mahdotonta nähdä rohkeutta ympärillään; kaikki tarvitsee näkyäkseen vastapuolen ja vastakohdan.

Pelko ja rohkeus voivat yhtä aikaa toimia ja yhtä aikaa olla ohjaavia voimavaroja. Pelko itsessään ei estä ihmistä, ellei ihmisen rohkeus ole heikko. Pelko kuuluu elämään, aivan kuten teidän kaikki tunteenne ovat tiukasti teissä kiinni. Pelko ja rohkeus sanelevat toimintamalleja, jolloin pelko on onnistuttuaan asuttamaan sinut ehkäisevä toimiasi, tai laittava sinut toimimaan vastoin tahtoasi.

Pelon keskellä sinä ohjaudut ulkoa, kun taas sinussa oleva rohkeus on sydämesi tuli ja sielusi valo.

Jos sinä pelkäät, voit myös nähdä maailman sellaisena, että käyn sen kautta julmaa leikkiä. Rohkea sen sijaan yhtyy leikkiin, eikä luovuta helpolla. Rohkeassa on minun sormenjälkeni esillä, ja rohkea tekee asioita niiden itsensä vuoksi. Itseisarvo on rohkean tunnusmerkki; rohkea tällöin nauttii tekemisestä ja toimimisesta, eikä luovuta muille määräysvaltaa. Tällainen rohkeus auttaa löytämään sen, joka teissä aina asuu, tuon tiedon omasta kyvystänne hallita elämää.

Pelko sen sijaan kääntyy teitä päin näyttäen, miten paljon teissä on vikaa.

Kaiken takana on silti tarve etsiä jokaisen teidän totuutta, ja sen vuoksi kaikki te vuorotellen jaatte molempia kokemuksia, ja näin kartutatte kokemuksianne läpi ajan avaruuden. Rohkea on huomenna pelokas, ja pelokas oli eilen väkivahva ja itsensä kanssa tasapainossa.

Ole nyt näkevä oma pelkosi tämän harjoituksen kautta.

Tee kuten aiemmin, eli kuvittele pelkosi jonkinlaisena olentona. Älä nyt silittele sitä ystävänä, vaan kokeile toisenlaista tapaa suhtautua siihen. On olemassa kaikenlaisia menetelmiä, ja kaikki ei sovi kaikille. Kokeile tätä, ja vertaa niitä muihin tapoihin.

Ole rohkea. Nosta ääntä. Huuda! Vaadi! Sano tuolle pelon aiheuttajalle, että sinä olet vahvempi kuin se.

Näytä, että olet.

^ Sivun alkuun ^

Viesti nro 1104 / 16.9.2016

On olemassa rakkaus, johon viha ja pelko liittyvät. Se mihin tämä rakkaus teitä johtaa, on aina suuntana kohti vapautta. Tuo rakkaus on teidän rakkauttanne, mutta tuo rakkaus kaikkinensa kattaa minun rakkauden.

Miten se on mahdollista? Enkö minä vain rakasta? Enkö minä vain teitä, aina ja ikuisesti lämmöllä ja oikeudenmukaisuudella johda?

Kerron nyt, että tämä on totta ja ei-totta.

Ei ole sellaista Jumalan tahto, joka antaisi teidän yllenne yhtään vaatimusta. Ei ole. Olkaa tässä suhteessa hereillä, sillä kaikki on oleva oikein! Jos minä en kattaisi kaikkea, ja jos minä en hyväksyisi kaikkea, en hyväksyisi teidän tekojanne toinen toisillenne. Rakkaus hyväksyy. Silloin ei ole mitään, mikä ei kuuluisi rakkauteen. Ei mitään.

Jos te vihaatte, te rakastatte.

Jos te pelkäätte, te rakastatte.

Jos te luotatte tai jos te perustatte toimenne uskolle, te rakastatte.

Jos te menette auttamaan lähimmäistänne, te rakastatte.

Jos te hylkäätte toverinne, te rakastatte.

Jos te lyötte vihollistanne, te rakastatte.

Jos te koette mitä tahansa keneltä tahansa, te rakastatte.

Ei ole mitään, mitä ei otettaisi lukuun teidän hyväksenne, kun te saavutte takaisin lähtöpaikkaanne. Koko leikin idea alun perin oli täydellinen armo, jolloin se rakkaus, jota te kutsutte rakkaudeksi, ei ole ainoa tapa ilmasta rakkauttani. Kaikki on minun rakkauttani.

Tämä on todella tärkeä ymmärryksen ja viisauden vaativa oivallus, mihin teistä jokainen pystyy ajallaan. Ihminen on antanut luvan kokea kaiken, ja hän kokee kaiken, ja kaikki mitä tapahtuu, sisältää rakkauden.

Miksi sitten näin on vaikeaa kokea? Siksi koska näin pitääkin kokea. Siinä on leikin syy ja alkuperä; siinä on lähtökohta tutkimusmatkallenne.

Se on sanottava teidän vuoksenne, että tehtävä ei ole helppo nähdä tuo rakkaus kaikkialla. Täytyy lopettaa arviointi ja aloittaa vapaa pudotus sydämensä tyhjyyteen. Tuo matka on useille ilman muuta perustelua ja ilman hyvää pohjustusta täysin mysteeri, eikä tuo matka ala ennen kuin ihmiselle koituu liikaa taakka jaksaakseen enää eteenpäin. Siksi moni teistä, jotka tätä luette, on vaikeaa nähdä rakkaus kaikkialla, koska moni teistä ei vielä ole antautunut.

Tulee silti se päivä, jolloin jokainen teistä antautuu, ja tuolloin voi käynnistyä lopullinen päämäärä; tuolloin käynnistyy teidän henkilökohtainen vapautumisenne.

Jos luulette, että todellinen vapaus on sitä, että ei tee enää mitään niin sanotusti väärää, on tuo luulo merkki siitä, että luulette olevan jotain väärää.

Jos luulette voivanne vapaudessa olla ilman taipumusta toimia vastoin omaa tahtoanne, voitte vain haaveilla vapaudesta.

Vapaudessa mikään ei ole toisin kuin vankeudessa! Vapaudessa ainoastaan rakkaus on näkyvä, ja se näkyy siinä, että kaikki mitä tapahtuu, on oikein. Ei vapaa voi välttyä valinnoilta, ja koska valinnat aina saavat aikaan moneen suuntaan tapahtuvia vuorovaikutusmuutoksia, ei vapaakaan voi milloinkaan välttyä aiheuttamasta jotain, mitä joku ei halua.

Tämä havainto on oltava teissä sydämessänne, jos tahdotte vapaiksi!

^ Sivun alkuun ^

Viesti nro 1105 / 16.9.2016 (2)

Saadaan hetki viettää yhdessä, kun annetaan viimeinen viesti, jonka jälkeen syvennytään hiljaisuuteen.

On aika jättää nämä kanavoinnit pieneksi hetkeksi. On tullut hetki levätä ja tehdä jotain muuta. Tarvitaan lepoa, jotta jaksetaan tehdä töitä.

Kirja on nyt valmis. Tekstit on kasassa. Jumala ja te kaikki saatte yhdessä nyt tehdä todeksi yhden pienen, juuri teitä varten suunnatun rukouksen. Jumala rukoilee teidän puolestanne. Hän sanoo näin.

”Sinä olet nyt valmis. Sinussa ei ole mitään vikaa.

”Tule luokseni tekemällä valinta. Tule luokseni antamalla periksi.”

Näin Jumala rukoili pyytäen sinua kuulemaan, että sinä ja Hän olette aina saava toisenne. Käännä kivi toisensa perään muistaen, että suurin työ on antautumisessa. Ehkä vielä suurempi työ on kuitenkin siinä, että uskaltaa hyväksyä kaiken. Kaiken hyväksyminen avaa tien siihen, mitä ilman hyväksymistä ei voi saavuttaa; tuo tie johtaa rakkaudentäytteiseen ja ilman mitään rajaa näkyvään suureen seikkailuun, jossa sinä, rakas lapseni, nautit jokaisesta hengenvedosta tavalla, jota sinä et osaa vielä kuvitellakaan.

Se mitä on syytä muistaa, on aina se, ettei mikään totuus ole totta. Muista aina se, että jos jokin asia tuntuu todelta, sille on aina olemassa perustelu, joka kumoaa tuon totuuden. Älä siten lähde – jos haluat vapauteen – minkään teeman, käskyn tai oletuksen perään. Laita kaikki ne jo pois.

Mikään ei sellaisenaan tuo sinua perille, vaan kaikki yhdessä. Hyväksy kaikki ja hyväksy se, että tahdot silti jotain, mitä maailma juuri nyt ei ole sinulle antamassa. Hyväksy sekin, ettet hyväksy ja näet syvemmin totuuteeni.

Jos minä antaisin teille vain yhden tien, ei kukaan pääsisi perille. Siksi jokainen teistä voi vapaasti tuottaa kokemuksiaan, nauttia niistä, oppia niistä, valita se, minkä juuri silloin tahdot valita, ja saada kaiken sellaisenaan anteeksi. Siksi jopa hyväksymisen edellytys on vain yksi tapa kertoa teille, että mitään edellytystä ei ole. Kehä on aukoton, ja kaikki alkaa ja loppuu nyt.

Jos hyväksyt, silti sinä joudut kokemaan asioita, joita et hyväksy. Tällöin vain huomaat, miten ikuinen on matkasi. Tällöin huomaat, että kaikki on hyvin. Juuri tällöin saat oivalluksen siitä, ettei ole mitään tavoiteltavaa.

Näin sinä näet, miten kaikki on jo sinulla.

Ole vapaa, koska olet jo vapaa.

Siunattu lapseni, sinä et luovu mistään, jos antaudut. Sinä vain saat, sinä vain imet elämän sisääsi. Ole elämä, ja elämä on avain kotiin.

Olette kauniita ja ikuisia, siunattuja ja äärimmäisen pyhiä.

Hei hei! Nähdään ensi kerralla. Katso, ja näet minut jo nyt.

Se olin minä, joka kuiskasi tuulessa.

^ Sivun alkuun ^

< Elokuu 2016 | Lokakuu 2016 > | Harjoitukset > | Videot >


Nimi: Amon-Ra
Puh: 040 - 7787 398
Email: janne.karvo@energiahoitaja.fi
Kotivastaanotto: Haperontie 2 c 34, Jyväskylä (ks kartta)
Minut löytää Facebookista.

wordpress sivut hinta