Mistä tässä on kyse?

Vapaudesta.

Mistä on tarkoitus vapautua?

Kärsimyksestä.

Mitä on kärsimys?

Jo yksi ainoa ajatus riittää luomaan kärsimyksen: "Elämässä on jotain vikaa". Syntymekanismeja ja kärsimyksen esiintymismuotoja onkin sitten lukematon määrä.

Mikä kärsimyksen synnyttää?

Elämä tuottaa kipua, mutta sinä muokkaat kivusta kärsimyksen. Kaikki psyykkinen ja fyysinen kärsimys on mielesi vääristynyt kuvaus todellisuudesta. Ehkä yleisin väärinkäsitys (ja samalla yksi kärsimyksen synnyttäjä) on syyttää maailmaa omasta pahasta olosta, vaikka lopulta kaikki kärsimys on oman mielemme aikaansaannos. Tämä kuulostaa rajulta väitteeltä, mutta itse olen elävä todiste itselleni siitä, miten minä kehitin vuosikymmenien mittaan tarinan elämästäni, ja uskoessani tuohon tarinaan synnytin yksityisen painajaiseni. Kun päästin tarinasta ja hyväksyin kaiken kokemani osana jumalallista suunnitelmaa minun omaksi parhaakseni, huomasin seisovani vapaana miehenä, ulkona ympärilleni rakentamasta vankilasta. Koko menneisyyteni siihen asti ja ikuinen Nyt-hetki siitä eteenpäin sai uuden, täydelliseen rakkauteen perustuvan tulkinnan. Muista: kärsimys on harhaa, ja vain rakkaus on totta

Entä kaikkialla näkyvät vääryydet? Eivätkö ne kerro siitä, että elämässä on jotain vialla?

Elämä on aina täydellistä. Kaikki muu on aikaan ja paikkaan sidottua kuvitelmaa, jonka ihmisen mieli luo. Vääryyksiä ei tapahdu, eikä mitään korjattavaa ole. Kun muutamme vapaudesta käsin elämää, emme korjaa silloin virheitä vaan luomme tarkoituksenmukaisempaa maailmaa - silti tietäen koko ajan, että kaikki on hyvin.

Miten fyysiset sairaudet ja kivut eroavat tässä suhteessa psyykkisistä?

Olen psyykkisen tuskan kokemusasiantuntija, ja olen säästynyt hetkittäisiä poikkeuksia lukuunottamatta fyysiseltä kärsimykseltä. Siksi keskityn ohjelmassani mielen ja psyykeen välisen vuorovaikutuksen havannointiin, enkä yritäkään mestaroida ruumiillisten kipujen asiantuntijana. Silti väitän, että kaikki kipumme on hallittavissa mielen avulla, vaikka myönnänkin, että minulla ei (vielä) riitä osaaminen fyysisen kivun hallintaan.

Miten kärsimyksestä vapaudutaan?

Jos mieli luo kärsimyksen, voit myös vapautua siitä sen avulla. Miten? Vain sinä voit tietää mikä toimii sinulle. Senkin ymmärrät syvällisemmin aina vasta jälkikäteen, kun olet kerta toisensa jälkeen kaatanut yhden näkymättömistä muureista ympärilläsi, ja hengität kevyempää ilmaa. Sitä ennen on vaikeaa hahmottaa mielesi pystyttämiä esteitä, mutta vielä vaikeampaa - käytännössä mahdotonta - on mielen avulla kuvitella vapautta muurin toisella puolen; mielen avulla on mahdotonta ymmärtää totuutta, joka kumpuaa sen tavoittamattomista.


Lopulta vapautumisessasi on kyse sinun ja Korkeamman välisestä pelistä, jossa sinultakin on salattu pelin päätökseen vaadittavat strategiset suunnanmuutokset ja aikataulu; sinun on elettävä elämäsi hetki hetkeltä tehden omat valintasi ja katsottava, mitä niistä seuraa. Voin vain tarjota sinulle oman kokemukseni pähkinänkuoressa, ja kulkea hetken matkaa rinnallasi jos niin on tarkoitettu.


Yksi irtipäästö vapautumisen tiellä on lopettaa turha analysointi, koska sekin on egon tapa pitää meidät pihdeissään yrittäessään pilkkoa Ykseydestä kumpuavan totuuden ("Kaikki on hyvin") valheellisiin osatotuuksiin, jotka käyvät jatkuvaa ja repivää, ristiriitojen täyttämää kamppailua toisiaan vasten. Vapaus koittaa vasta, kun antaudut Luojamme tahtoon hyväksyen kaiken. Antautumisen on oltava kokonaisvaltaista, eikä sen ulkopuolelle saa jättää mitään. Antautuminen on päättymätön prosessi, jossa muutokset tapahtuvat usein vasta siinä vaiheessa kun ihminen kärsii liikaa, ja kun kaikki muut keinot on käytetty loppuun; ihmisen on tuolloin pakko luopua omasta tahdostaan.

Millaista elämä on kärsimyksen jälkeen?

Kuten aina: matka jatkuu. Vapautumiseen voi liittyä voimakas tajunnan tilan muutos, eli tietoisuutta avaava havahtuminen/herääminen/valaistuminen, jonka aikana koet euforiaa, hämmästystä ja peräti pelkoa, sillä mielelle voi olla suuri järkytys nähdä totuus harhojen sijaan - eikä se silloinkaan ymmärrä totuutta, joka päinvastoin pääsee nyt ensimmäistä kertaa osoittamaan äärettömän luonteensa. Tuon äärettömyyden (Jumalan) edessä egosi voi joutua kauhun valtaan. Kaikki pelko on kuitenkin turhaa, ja kuten aina, pelon takana sinua odottaa joka kerta suurempi rakkauden hyökyaalto; palkinto on moninkertainen koettuun vaivaan ja pelkoon nähden.


Tuollaisen voimakkaan avautumisen aikaansaama nousuhuuma antaa vääjäämättä väärän kuvan elämästä vapautumisen jälkeen, ja kun maadoittuminen arkeen on tapahtunut niin se, mitä tietoisuutesi avautumisesta jää jäljelle, selviää pölyn laskeuduttua. Itselläni ensimmäinen havahtumisten sarja poisti lähes kaiken vastakkainasettelun minun ja ihmiskunnan väliltä, eli yliaistillinen ykseys-kokemukseni ja anteeksianto asettui pysyvästi tilaan, jossa koen syvää yhteyttä ja myötätuntoa muihin ihmisiin. Lopputuloksena: rauha elämän kanssa entisen sotatilan jälkeen. Sen lisäksi elän Pyhän Hengen ohjaaman jatkuvan synkroniteetin tilassa, mieleni tuottamien ajatusten määrä on vähentynyt merkittävästi ja läsnäolo-kyky on syventyntyt; tunnistan egoni ja saan sen lempeästi haltuun paljon aiempaa nopeammin; tiedostan eläväni virtuaalitodellisuudessa, jota ohjataan mielen avulla - jne. Sen sijaan vuosikymmenien mittaan syntynyt lievä melankoliani ja psyykkinen uupumukseni jäi edelleen osaksi elämääni, vaikkakin entistä paljon kevyempänä. Silti suhtautumiseni väsymykseeni muuttui täydellisesti ollen nyt ymmärtävää ja hyväksyvää, entisen kärsimättömyyden ja tuomitsemisen sijaan. Puhdistautuminen silti jatkuu.

Mitä sinä, Amon-Ra, voit tehdä vapautumiseni hyväksi?

En välttämättä mitään - mutta parhaassa tapauksessa paljonkin. Minä vapauduin kärsimysnäytelmästäni, ja tahdon jakaa sinun kanssasi kaiken sen, minkä ymmärrän kärsimyksen mekanismeista. Voin olla yksi elämässäsi vierailevista tienviitoista, joka osoittaa kohti valoa ja jossa lukee: VAPAUS >. Sinun on kuitenkin elettävä elämäsi, tehtävä valintasi ja pidettävä mielessä, että sinulla on täysin yksilöllinen polku kuljettavanasi. Silti meillä kaikilla on sama päämäärä ja meitä koskee samat lainalaisuudet.

Tiedätkö jotain, mitä minä en?

Takuulla, kuten sinäkin tiedät salaisuuksia, joita tahdon kuulla sinulta. Me opetamme toinen toisiamme, sillä kyse on aina vastavuoroisesta informaation, energian, tunteiden ja tietoisuuden vaihtokaupasta.

Kerro lisää.

Se mitä minä tarjoan sinulle, on vain yksi näkemys tuhansista, mutta minun näkemyksessäni on yksi hyvä piirre: se on yksinkertainen. Tai ehkä parempi sana kuvamaan olisi kaikessa monimutkaisuudessaan suoraviivainen. Monimutkaiseksi ohjelman tekee elämisen vaikeus ylipäätään, ja suoraviivaiseksi se, että siinä loppuviimein on katsottava itseään peiliin ja esitettävä kysymys: "Haluanko oikeasti jättää kaiken kärsimyksen taakseni, vai vieläkö keksin syyn ripustautua vanhaan tuttuun helvettiini?".


 • 1) Ole tietoisesti ja hyväksyvästi läsnä. Nyt. Unohda aika. Opettele luottamaan Olemisen voimaan tekemisen sijaan. Meditaatio auttaa läsnäololihaksen kasvattamisessa, mutta muista, ettet tee harjoituksesta päämäärää. Jos paikallaan olo ei ole sinua varten niin mene metsään, tanssi, laula mantroja - kunhan Olet. Hiljennä mielesi, koska vain hiljaisuudessa voit kuulla Pyhän Hengen lempeän ohjauksen.
 • 2) Sinä et ole ajatuksesi. Samaistuminen niihin on kärsimyksen lähde, joten vähin mitä voit tehdä, on lakata uskomasta mieliteisiin. Ihminen lopulta kykenee vain havaitsemaan, eikä koskaan ymmärtämään, joten oikeassa olemisen vimma loppuu viimeistään, kun ihminen nöyrtyy pienuuteensa. Vastakkainasettelu on vain unennäkijöiden harhakäsitys todellisuudesta, eikä Totuudessa tunneta oikeaa tai väärää; siellä kaikki vain On.
 • 3) Et ole kehosi. Pyri näkemään muodon taakse. Kysy säännöllisesti itseltäsi: "Kuka minä olen?" Henkiset harjoituksetkin sitovat sinua muotoon, ellet ole tarkkana. Kun olet vapaa, koko elämästäsi tulee yksi suuri läsnäoleva rukous, kiitos ja hyväksyntä.
 • 4) Tunnista egosi, jonka rikkinäinen ja rasvaamaton mielesi on sinulle synnyttänyt. Tiedosta miten ego pyrkii sabotoimaan hyvinvointiasi joka hetki niin, että se ottaa jopa "henkisen opettajan" roolin. Suhtaudu siihen lempästi, sillä se on opettajasi, mutta täysin epäpätevä sellainen; vastustaminen vain antaisi sille lisää voimaa. Sinulla ei ole vihollisia.
 • 5) Kaikki vihollisuudet ovat puhdasta kuvitelmaa, joten anna anteeksi ja hyväksy. Ihan kaikki. Ilman täydellistä anteeksiantoa vapautesi on mahdottomuus, eikä siihen pelkkä tekninen harjoitus riitä. Egosi keksii aina tekosyyn vastustaa hyväksyntää, ja koska tulkitset havaintomaailmasi egosi suodattamana aina väärin, pyydä Pyhää Henkeä tekemään liitto kanssasi, ja Hän opettaa sinua näkemään maailman kirkkaasti. SIITÄ vapautumisessa on lopulta kyse. Silti, armahda itsesi täydellisyysvaatimuksilta, koska anteeksianto voi olla erittäin raskas ja repivä irtipäästämäisen muoto. Muista, että tässäkään suhteessa aikaa ei ole.
 • 6) Ota anteeksianto vastaan. Olet viaton, joten koe viattomuutesi ja luovu syyllisyydestä. Sinä tai läheisesi eivät hyödy mitään siitä, että ripottelet tuhkaa yllesi - et ole vahingoittanut ketään, aivan kuten sinua ei voida vahingoittaa. Armo koskettaa kaikkea tekemistämme ilman poikkeusta.
 • 7) Ole rehellinen pimeäsi edessä, eli luovu tekosyistä pysyä erillisyyden harhassasi, ja otat askelen kohti Ykseyttä. Rehellisyytesi myötä Pyhä Henki saa luvan puhdistaa sinut, sillä se ei tee mitään vastoin tahtoasi.
 • 8) Usko siihen, että sinä luot haluamasi maailman ja hyväksy se, mihin et voi vaikuttaa. Älä kuitenkaan yritä hallita elämää, sillä se on takuuvarma tie epäonneen ja ahdistukseen. Elämä hallitsee sinua (ja sinä olet tuo elämä, joten hyppää virtaan). Luominen tapahtuu läsnäolon, hyväksynnän, rakkauden ja antautumisen kautta, kaikki muu on mielentasolla tapahtuvaa pakottamista. Hallinnan tarpeesta irrottautuminen on pitkä ja tuskallinen prosessi, joten tarvitset voimakasta tahtoa. Tahto taasen syntyy loppuviimein siitä, että oivallat olevasi vastuussa ahdingostasi. Jumala antaa sinulle kaiken tarvitsemasi, mutta koska Pyhä Henki joutuu mitoittamaan tarpeesi muiden ihmisten tarpeisiin, ihmeilläkin on oma aikataulunsa.
 • 9) Älä takerru mihinkään. Toivo vapauttasi, mutta elä kuin et toivoisi, sillä aina on vaara tipahtaa tyytymättömään vaatimuslistojen esittämiseen Jumalalle. Elä elämääsi NYT, tee velvollisuutesi ja iloitse parhaan kykysi mukaan. Vain luottamalla ikuisen Nyt-hetken täydellisyyteen voit lopulta kokea sen, mihin opettelit luottamaan: elämä oli jo kaunis.
 • 10) Muista: Vain rakkaus on totta ikuisuudessa, kaikki muu on harhaa, joka ei kestä valoa vaan katoaa silmänräpäyksessä, kun Totuus luo siihen katseensa. Vapautumisesi koittaessa tulet huomaamaan, miten rakkaus on kaikkialla, eikä siitä pääse yli, ali, eikä sitä voi kiertää. Rakkauden totaalisuus ja tietoisuutesi avautuminen voivat olla mielelle pelottavia kokemuksia havahtumisesi hetkellä, mutta muista: et ole tulossa hulluksi, etkä koskaan menetä mitään - edes ihmisyyttäsi, vaikka näkisit kuinka pitkälle mielesi taakse. Vapaana sinusta tulee vain parempi versio itsestäsi.
 • 11) Kuuntele sydäntäsi, seuraa pieniä vihjeitä polkusi varrella; etsi oma totuutesi. Päämääräsi on täydellinen vapaus, joten ole vapaa!
 • 11 + 1) Kiitä ja ylistä Jumalaasi - siinä paras takuu onneen. Muista, että Hän kaipaa sinua luoksensa vielä enemmän, kuin sinä voit koskaan kaivata kotiinpaluuta.

Kerro VIELÄ lisää.

Luettuasi taustakertomustani huomannet, että kokemukseni omasta vapautumisestani on sen verran tuore, että minulle ei ole ehtinyt syntyä tarkempaa "konseptia" tai toteutustapaa aiheen ympärille. Sulattelen vielä täyskäännöstä elämässäni, ja kunhan sulattelen, niin saanen tästä aikaiseksi jotain konkreettista tarjottavaa.

Mitä se voisi pitää sisällään?

Voisin kuvitella, että tilaisuus sisältää osittain sitä, mitä olen kolme vuotta tehnyt aiemminkin: kanavoitua henkiparannusta pienryhmissä. Käytännössä se tarkoittaa sitä, että minä välitän Pyhän Hengen ohjaamana osallistujille parantavaa energiaa, sekä kanavoin automaattipuheella heille viestejä. Tuo osuus ohjelmasta olisi siten kirjaimellisesti korkeamman kädessä - minä toimisin puhtaasti välikätenä. Uutena juonenkäänteenä olisi vapautumis-teeman käsittelyä suu-sanallisesti, energeettisesti ja sielullisesti yhdessä ryhmän kesken. Mukana tekemisessä ja olemisessa toimisivat uskolliset henki-auttajani ylimpänä auktoriteettina mestari Jeesus Kristus, enkelit, Pyhä Henki ja kaikki kiva väki "toiselta puolen".

Missä tilaisuudet pidetään?

Ensimmäinen tilaisuus järjestetään maanantaina 26.1.2018 kotonani Jyväskylän Keltinmäessä. Lue lisätietoja ja ilmoittaudu mukaan. Kunhan talvi ja kevät etenee, enköhän taas käynnistä kiertueeni eteläisen ja keskisen Suomen kaupunkeihin. Pysy linjoilla, seuraa tilannetta ja halutessasi kutsu minut paikkakunnallesi.

Mutta hei! Listastahan puuttui jotain, mutta mitä...

Niinpäs tekikin, hyvä kun huomasit. En kirjoittanut siihen kohtaa: "Ota vastaan energiahoitoja (henkiparannusta), koska se pelastaa, parantaa ja tekee sinusta ikionnellisen." Tein sen tarkoituksella, koska tahdon nyt painottaa sinun ikiomaa sisäistä työskentelyäsi, joka lähtee tietoisesta mielen ja alitajunnan loukkujen purkamisesta. Energiahoidot ovat Jumalan lahja ihmisille, ja sillä todellakin tehdään ihmeitä - sainhan minäkin sillä uuden alun elämääni. Näen kaikenlaisen avunannon osana sielujen välisiä palvelustehtäviä, jotka olemme ennalta sopineet ennen syntymäämme. Jossain vaiheessa jouduin kuitenkin toteamaan, että pelkän teknisen energiahoidon rajat tulivat vastaan; jäljelle jäi istuminen aloilleen, hiljentyminen ja rehellinen katsaus sydämen perukoihin. Liiaksi ulkoistamalla avunsaantimme voimme jäädä väärään olettamukseen, jonka mukaan meidän ei tarvitse muuttaa elämässämme ja ajattelumalleissamme mitään. Toki annan mielelläni sinulle myös energiahoitoja, mutta mieluummin näen sinun parantavan itse itsesi ajatuksesi voimalla. Meissä kaikissa kun lopulta on voima tehdä niin. <3

Lopuksi voisin liittää tähän yhden viisaan elämänohjeen.

Älä vastusta sitä, mikä on. Ole läsnä siinä, mikä on. Anna asioiden olla, kuten ne on.
Muuta tästä asetelmasta käsin sitä, mikä kaipaa muutosta. Kun muutat hyväksymällä kaiken, mikä on, suuntaat muutokseen pelkän rakkauden. Jos muutat vastustuksen ja kieltämisen ja rakkaudettomuuden voimin, muutos rikkoo, ei koskaan rakenna.
Ole siten aina hyväksyvä. Muu on tuhoon tuomittu, mikäli pyrit luomaan, etkä rikkomaan.
Ole siten aina rakastava.
Jos et tähän pysty, ole edes lempeä.
Jos et tähän pysty, ole edes vailla tuomiota.
Jos et tähän pysty, ole edes lempeä tuomiossasi.
Jos et tähän pysty, ole edes anteeksipyytävä.
Jos et tähän pysty, ole edes katuva. Näin on hyvä.
- Lähde: Kristus-kanavoinnit, viesti nro 444.

^ Sivun alkuun ^

Nimi: Amon-Ra
Puh: 040 - 7787 398
Email: janne.karvo@energiahoitaja.fi
Kotivastaanotto: Haperontie 2 c 34, Jyväskylä (ks kartta)
Minut löytää Facebookista.

wordpress sivut hinta