Maanantai-paja: Askel Onneen -tilaisuus Jyväskylässä ma 26.2.2018 klo 16.00 - 19.00. Paikalle on hyvä tulla n. 15 min. aiemmin, jotta pääsemme tutustumaan toisiimme ja rauhoittumaan tunnelmaan.

Tilaisuus sisältää vapaaksi kärsimyksestä -teeman käsittelyä yhdessä ryhmän kesken sekä kanavoitua henkiparannusta. Lue halutessasi lisää Askel Onneen -ohjelmasta.

Pitopaikka: Kotini Keltinmäessä. Allergikoille tiedoksi: huoneistossa on kissoja.
- Osoite: Haperontie 2 c 34 (ovessa Karvo). (ks. kartta).
- Paikalle pääsee busseilla nro 12 ja 27. Autoilijat: parkkipaikka on 2 C-D -talon jälkeen samalla puolen tietä, ja vieraspaikat löytyvät tienviereisestä kulmasta. Jos kaikki paikat on varattuja, 300 m:n päästä Salen pihalta voi löytyä vapaata tilaa. Ota puhelinnumeroni talteen siltä varalta, että tulee ongelmia, jolloin tulen pihalle neuvomaan.

Osallistujamäärä: Tilaisuuteen mahtuu 5-6 henkilöä. Pidätän oikeuden peruuttaa tilaisuuden, mikäli osallistujia ei tule tarpeeksi. Ilmoitathan ystävällisesti, mikäli et pääsekään tulemaan paikalle.

Hinta: tilaisuus on ilmainen.

Muuta: Tilaisuudessa voi ostaa itselleen Kristuksen aika -ja Ikuisuuden äärellä -kirjojani, 15 e / kpl.

Paikan päällä on tarjolla teetä, kahvia ja pientä purtavaa. Tilaisuus kestää n. 3 - 4 tuntia taukoineen (jolloin voit vaikkapa syödä omia eväitäsi).

Muistathan tuoksuttomuuden, eli vältetään voimakkaita hajusteita.

HUOM! Jos alla oleva ilmoittautumislomake ei avaudu, lataa sivu uudelleen. Jos lomake ei yrityksistä huolimatta toimi, lähetä ilmoittautuminen sähköpostitse (janne.karvo@energiahoitaja.fi).