Hei ystäväni ja tervetuloa sinne, missä juuri nyt sinun pitääkin olla! Jos et koe sinulle tarjoamaani palvelua tarpeelliseksi vaan sivuutat sen, senkin pitää tapahtua - et voi koskaan tehdä mitään, minkä ei pitänytkin tapahtua, koska olet vapaa valitsemaan Kohtalon virrassa. Muun muassa tästä valitsemisen (ja sen seurausten) riemusta tahdon kertoa sinulle lisää.

Olen Amon-Ra, elän kehoani Suomen Jyväskylässä ja etsin vapauttani mieleni vankilasta ulos, ylös ja äärettömyyteen saakka. Tervetuloa mukaan!

Mitä tarjoan sinulle? Tahdon jakaa sinulle ennen muuta omat kokemukseni siitä, mikä luo meidän ihmisten kokeman kärsimyksen, ja miten siitä voi päästä vapauteen (Askel Onneen -ohjelma). Peruspalveluna tarjoan myös energiahoitoa. Voit lukea myös kanavoimaani Kristus-tietoisuutta sekä tilata niitä kirjoina. Kerron myös taustatarinaa elämänpolustani, eli miksi minusta tuli se, joka olen. Olen taltioinut myös muutaman videon, jossa välitän henkiparannuksena kaukohoitoa ihmisille. Sen lisäksi löydät myös Fonto Radion podcast-lähetyksiä, joissa kerron itsestäni ja toiminnastani.

Käy siis peremmälle, rakas ystäväni, ja muista: olet aina täydellinen sellaisena kuin olet, eikä ikuinen Armo ja Rakkaus koskaan ole nähnyt sinua muunlaisena. Sellainen on Pyhä Henki. <3

^ Sivun alkuun ^

Nimi: Amon-Ra
Puh: 040 - 7787 398
Email: janne.karvo@energiahoitaja.fi
Kotivastaanotto: Haperontie 2 c 34, Jyväskylä (ks kartta)
Minut löytää Facebookista.

wordpress sivut hinta